MENU
Jubileumtour en onlineconcert van Ralph van Manen

Jubileumtour en onlineconcert van Ralph van Manen

24 maa

Al 30 jaar is Ralph van Manen één van meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreide repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Om dit te vieren houdt Ralph in 2021 en 2022 zijn jubileumtour.

De aftrap is op Eerste Paasdag 4 april middels een onlineconcert. Daarnaast verschijnt 12 april zijn nieuwe Nederlandstalige CD “De liefde nog het meest”. Wanneer je al 30 jaar als professional meedraait in de muziekwereld, dan heb je ook veel meegemaakt.

Ralph van Manen, die zijn liefde voor muziek ontdekte op een oud traporgeltje bij zijn tante thuis, kan daar dan ook zeer onderhoudend over vertellen. Zet hem samen met vrienden van vroeger aan tafel en je hoort gegarandeerd de leukste anekdotes. En dat is dan ook precies hoe de jubileumtour wordt opgebouwd.

Zet Ralph samen met vrienden van vroeger
aan tafel en je hoort gegarandeerd de
leukste anekdotes.


Een avond waarin je als luisteraar wordt meegenomen in 30 Jaar Ralph van Manen. Hoe het begon, de hoogtepunten en ook de dieptepunten. Het evenwicht zoeken en vinden tussen muzikant zijn en echtgenoot, vader en nu zelfs grootvader. Openhartig en kwetsbaar, met een lach en een traan. En tot de ontdekking komen dat van alles wat je hebt meegemaakt, de liefde is gebleven.

De kick-of wordt vanwege de coronamaatregelen een onlineconcert, dat vanaf 4 april 2021 te zien zal zijn. Het repertoire van de avond is een mix van oud en nieuw, van Nederlandstalige en Engelstalige liederen. Ralph blikt terug op zijn leven, samen met zijn goede vriend Bram Rebergen.

Dat Ralph een bekende is binnen de
muziekwereld, mag duidelijk zijn.


Zijn talent als singer-songwriter is door velen gezien en benut. Het leidt soms tot verrassende samenwerkingen.
Kortom; dit is een jubileumtour die de echte fans van Ralph niet mogen missen! Geniet in april alvast van het onlineconcert waarin je kunt luisteren naar oude en bekende nummers van Ralph van Manen en waar je op relaxte wijze wordt meegenomen in de afgelopen 30 jaar van zijn leven.

Ralph speelt samen met zijn voltallige band bestaande uit Suzanne van der Velde, Jan-Willem van Delft, Jay-P, Luca Genta, Wim Rebergen en Wilkin de Vlieger.

Tickets voor het onlineconcert zijn vanaf €5,- bij truetickets verkrijgbaar via de volgende link: Ralph van Manen op zondag 4 april 2021 in Videoconcert - truetickets.nl

We houden de basisprijs bewust laag om het voor eenieder mogelijk te maken om het concert mee te beleven. Heb je een kleine beurs en kijk je de stream alleen: schroom dan niet om het minimale bedrag te kiezen. Heb je wat meer te besteden, of kijk je samen met anderen, dan zouden we het erg tof vinden als je wat meer kan betalen. Voor de muzikanten en crew is het een zware tijd, we hopen dat je daarin ruimte ziet om mee te helpen.

Datum: 24 maart 2021
Auteur: Renate Harkema - Tomanage
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.ralphvanmanen.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: