MENU
Actuele informatie van een Christusbelijdende Jood rechtstreeks uit Israel

Actuele informatie van een Christusbelijdende Jood rechtstreeks uit Israel

17 mei

VIDEO - Amir Tsarfati bespreekt in de tuin achter zijn huis (bij de vallei van Armageddon) de actuele situatie in IsraŽl. Amir is goed op de hoogte van de ontwikkelingen en zet ze in bijbels perspectief. Sinds enkele dagen post hij ook via Telegram informatie, foto's en videos over actuele onderwerpen. Heel speciaal om de informatie rechtstreeks van een Christusbelijdende Jood uit Israel te krijgen.
Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 17 mei 2021
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: