MENU
Themalied en videoclip voor kinderen rondom thema Pinksteren

Themalied en videoclip voor kinderen rondom thema Pinksteren

18 mei

Make Some Noise Kids heeft zojuist een nieuwe kinderlied "I Got The Spirit" , met videoclip uitgebracht rondom het thema Pinksteren. Er kwamen steeds meer vragen of we een fris kinderlied konden maken rondom het thema de Heilige Geest. Vooral voor kinderen is dit natuurlijk best een lastig te bevatten onderwerp, aldus Klaasjan Leenheer oprichter van Make Some Noise Kids.

Samen met producer van MSNK Laurens Post zijn we de studio in gegaan en hebben we uiteindelijk het lied "I Got The Spirit" gemaakt. Het lied is Nederlandstalig, waarin we eenvoudig proberen uit te leggen wat De Heilige Geest is en doet. Het lied is hierdoor ook goed geschikt voor kinderen die onbekend zijn met dit thema.

Het lied sluit goed aan bij de themalessen op scholen en kerken. Daarbij is er ook een dans-intructievideo gemaakt en een lyric-video zodat er actief mee gedanst en gezongen kan worden.

"I Got The Spirit" is nu te bekijken op Youtube. De dans-instructievideo en lyric-video zijn te bekijken in de Make Some Noise Kids App. Gratis te downloaden in de appstores.Datum: 18 mei 2021
Auteur: Make Some Noise - Klaasjan Leenheer
Foto: Make Some Noise
Website: http://www.makesomenoisekids.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: