MENU
Tim Hendriks: verras je vrienden met een verzoekplaat

Tim Hendriks: verras je vrienden met een verzoekplaat

28 mei

Verras familie, vrienden, collega’s, gemeenteleden of de liefde van je leven en zeg het met de allermooiste muziek en een persoonlijke wens. 'Wens' hoor je elke werkdag tussen 19:00 en 20:00 uur bij Groot Nieuws Radio. Blessings wordt elke werkdag uitgezonden tussen 09:00 en 10:00 uur. Wil je een wens of blessing aanvragen? Lees dan verder.

Het programma Wens is dé plek om familie en vrienden te verrassen met een verzoekplaat en een persoonlijke boodschap. Laat jouw lied een bemoediging, felicitatie, een teken van liefde of blijk van waardering zijn. Zo zijn we bij elkaar betrokken terwijl we ons laten inspireren door de rijkdom en schoonheid van de psalmen, gezangen en geestelijke liederen in de mooiste kooruitvoeringen.

In Wens genieten we van de mooiste koor- en kerkliederen. Iedere vrijdag komt er een nieuwe week met uitzenddata online en we plannen maximaal twee weken vooruit. Staat jouw datum er toch niet tussen of kun je geen enkele datum meer selecteren? Dan zijn de uitzendingen vol of om een andere reden niet (meer) beschikbaar.

Radioprogramma Blessings
Blessings wordt door Groot Nieuws Radio elke werkdag uitgezonden tussen 09:00 en 10:00 uur. Vraag nu een lied aan voor Blessing

Radioprogramma Wens
Wens is elke werkdag op Groot Nieuws Radio te horen tussen 19:00 en 20:00 uur. Vraag nu een lied aan voor Wens

Als je een lied aanvraagt bij Groot Nieuws Radio voor de programma’s Blessings en Wens, dan is dit wat je moet weten:

- We proberen altijd het aangevraagde lied (eerste of tweede suggestie) te draaien. Toch kan het voorkomen dat geen van de aangevraagde liederen in onze database voorkomt of dat we om een andere reden niet aan je liedverzoek tegemoet kunnen komen. In dat geval zullen wij het verzoek naar eigen inzicht – als het kan in overleg – invullen.

- Bij de samenstelling van het programma wordt gekeken of de aanvraag qua muziekstijl past in het programma. Blessings is bedoeld voor eigentijdse gospel, christelijke pop en worship van christelijke artiesten. In Wens bieden we ruimte voor psalmen, gezangen en geestelijke liederen in koor- en orgeluitvoeringen.

- Het is niet mogelijk om verzoeken aan te vragen voor een dag/datum die niet in het keuzemenu van het formulier staat.

- Als je een lied aanvraagt voor iemand anders, houd dan bij het invullen van de persoonlijke boodschap rekening met de privacy van de ontvanger. Onze redactie kan wijzigingen aanbrengen om de privacy van de ontvanger te beschermen.

- Vul een correct e-mailadres in bij het aanvragen van een lied, zodat we je een automatische bevestiging kunnen sturen. Heb je geen bevestiging ontvangen via e-mail, dan hebben we je verzoek niet ontvangen.

- Je kunt maximaal 2 verzoeken per maand doorgeven.

Datum: 28 mei 2021
Auteur: Groot Nieuws Radio
Foto: Groot Nieuws Radio
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: