MENU
Amir Tsarfati bespreekt de actuele gebeurtenissen in Israel

Amir Tsarfati bespreekt de actuele gebeurtenissen in Israel

28 mei

Bekijk hier de nieuwe videoupdate van Amir Tsarfati: The Last Jihad. IsraŽl sloot vorige week een staakt-het-vuren met Hamas, wat er sindsdien toe heeft geleid dat de Palestijnen hun "overwinning" vieren. Ze zijn echter strategisch genoeg geweest om alleen feest te vieren in gebieden die er op de een of andere manier niet in slaagden te worden vernietigd.
Vergis je niet, Gaza heeft een nieuw imago, en het is niet goed. En hoewel er misschien een staakt-het-vuren is, moet u niet over het hoofd zien dat als gevolg van dit conflict talloze Joden over de hele wereld zijn aangevallen, vooral in de VS. Het ging nooit over het land. Het gaat over de uitroeiing van Gods natie.

Voorafgaand aan het staakt-het-vuren, elimineerde de IDF een laatste wanhopige poging van Hamas-militanten die IsraŽl wilden binnenkomen via een tunnelsysteem. De IsraŽlische luchtmacht voerde precisie-aanvallen uit, bracht het systeem neer en doodde iedereen binnenin.

Toen de cijfers binnenkwamen, onthulde de IDF dat Hamas meer dan 4.300 raketten afvuurde, waarvan 90% werd onderschept door de Iron Dome. Bijna 700 raketten zijn mislukt in Gaza en er zijn naar verluidt meer dan 200 terroristen omgekomen. Last but not least werd meer dan 60 mijl van de terreurtunnel van Hamas vernietigd. Hamas verloor meer dan men had verwacht. Het lijdt geen twijfel waarom een​​blogger uit Gaza zei: ďVůůr onze overwinning hadden we acht uur elektriciteit per dag. Nu hebben we er nog maar vier. Nog een overwinning en we gaan terug naar kaarsen."

IsraŽl moest bij de grens met JordaniŽ ook een Iraanse drone neerschieten. We weten dat het Iraans was, omdat de IDF de componenten bestudeerde na het verzamelen van wat er over was. Bovendien onthulden de IraniŽrs hun nieuwe drone, "Gaza", om de verbinding tussen hen en hun handlangers die tegen IsraŽl vechten te behouden.

Zoals gebruikelijk blijft Iran actief in Oost-SyriŽ, en daarom werd een voertuig met door Iran gesteunde militanten in het weekend vernietigd nabij de grens tussen Irak en SyriŽ. Bovendien verrijkt de Islamitische Republiek volgens het IAEA uranium in een tempo dat alleen bommenproducerende landen achtervolgen.

Interessant genoeg ging binnen enkele dagen na de onthulling van deze nieuwe drone, een dronefabriek in Iran, onder het mom van een chemische fabriek, in vlammen op. Deze faciliteit was het kroonjuweel van de Iraanse veiligheidsindustrie. De volgende dag ging een Iraanse olieraffinaderij in brand na de aankondiging dat IsraŽl een nieuwe Mossad-chef krijgt. Alsof dat nog niet genoeg is, vond gisteren een derde explosie plaats in een petrochemische fabriek in het zuiden van Iran. Herinnert iemand zich de gebeurtenissen in Iran in de zomer van 2020?

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 28 mei 2021
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: