Amir Tsarfati hoopt naar Europa te komen

Amir Tsarfati: Shalom uit het noorden van Israël! Het blijft hier warm en mooi terwijl ik me klaarmaak om naar Europa te gaan voor mijn eerste preken-tour sinds het begin van het jaar. De komende twee weken ga ik naar Milaan, Italië, gevolgd door Sicilië en vervolgens Timisoara, Roemenië. Ik verlangde er al naar om terug naar Europa te gaan, dus dit is heel spannend.

En om het allemaal nog mooier te maken, mag ik in Timisoara spreken tijdens de viering van Pinksteren in Roemenië en zal ik mijn nieuwe boodschap delen, De Geest en de Bruid Zeg: “Kom!” Dus, als de Heer het wil, en ervan uitgaande dat onze buren aan de kust niet nog eens 4.000 raketten afvuren, vertrek ik maandag.

Als u voor mij bidt, bid dan alstublieft voor de mensen die deze toespraken zullen horen die de Heer mij heeft gegeven. In Italië krijg ik de kans om nog een nieuwe boodschap te delen: Het mysterie van de Messias. Mijn doel bij het voorbereiden van deze boodschap kan als volgt worden samengevat: God had altijd een plan om de wereld te verlossen, en dat plan werd geopenbaard in Jezus Christus.

Hoewel ik van plan ben om naar Europa te gaan, is het in Israël en de regio geenszins rustig. Staat u mij toe enkele van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week uit te lichten, en stem alstublieft af op mijn Midden-Oosten Update wanneer ik de nabijheid van de oorlog van Gog en Magog zal bespreken.

Zorg er bovendien voor dat u afstemt op mijn Breaking News-item van gisteren waarin ik belangrijke informatie gaf over het gezonken marineschip van Iran en de gevolgen van de nucleaire deal. De komende dagen worden interessant!

Het Midden-Oosten

– Afgelopen donderdag keurde de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties (UNHRC) een neponderzoek goed naar Israël na het twee weken durende conflict, daarbij verwijzend naar oorlogsmisdaden en mensenrechtenschendingen. Vertel me nog eens, hoe is dat conflict begonnen?

– Het is niet verwonderlijk dat Bashar Al Assad de presidentsverkiezingen in Syrië met een overweldigende meerderheid heeft gewonnen. En als ik zeg “niet verwonderlijk”, denk ik dat je begrijpt wat ik bedoel.

– Het grootste marineschip van Iran is gisteren in brand gevlogen en gezonken in de Golf van Oman nadat iemand catastrofaal werk had verricht in de machinekamer. Natuurlijk noemen de Iraniërs onbekende omstandigheden rond de gebeurtenis.

– De Turkse lira blijft maar dalen. We hebben dus een wanhopig Turkije en een Iran dat alleen maar vijandiger wordt. De zaken zijn rijp voor het scenario van Ezechiël 38-39.

– Israëlische aanvallen op Iraanse belangen gaan door. Een wapenopslagplaats buiten Damascus die toebehoorde aan het Syrische leger, kreeg te maken met explosies en het gebied staat bekend als een bolwerk van Hezbollah.

– Verder heeft de IDF dinsdagnacht een Syrische militaire buitenpost op Israëlisch grondgebied vernietigd. De missie werd te voet uitgevoerd om hen te laten weten dat we het menen.

– Als u meer bewijs nodig heeft met betrekking tot de corruptie van Hamas in Gaza, merk dan op dat een van zijn leiders, Ismail Haniyeh, vorige week een hotelrekening van $ 1 miljoen betaalde terwijl hij op reis was, ondanks het lijden van zijn eigen volk.

– De secretaris-generaal van Hezbollah, Hassan Nasrallah, is van de aardbodem verdwenen, velen vragen zich af wat zijn huidige toestand is. Er gaan geruchten dat hij in kritieke toestand verkeert als gevolg van COVID.

– Twee Iraanse piloten zijn omgekomen na het neerstorten van een F-5 militair vliegtuig op een basis in Iran. Dit is een van de oudere jets van de Republiek uit de jaren vijftig.

– De bijeenkomst in Wenen heeft voorlopig niet geleid tot een nucleaire deal nadat de Iraniërs niet hadden uitgelegd waarom er meer sporen van nucleaire activiteit werden gevonden op geheime locaties.

– Gisteren vond er weer een explosie plaats in een van de olieraffinaderijen van Iran. De aanvallen blijven komen.

Op dit moment proberen Iraanse bloggers te bepalen of deze gebeurtenissen een afscheidsgeschenk zijn van voormalig Mossad-chef Yossi Cohen, of het aankomstgeschenk van de nieuw aangestelde Mossad-chef David Barnea.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati

Amir Tsarfati werd geboren in Israël en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in Israël geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel – een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over Israël vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Amir Tsarfati – Behold Israel
Videostill – Behold Israel
03-06-2021
Buitenland
https://www.beholdisrael.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies