MENU
De 4e musketier start weekend voor echtparen: Couples Experience

De 4e musketier start weekend voor echtparen: Couples Experience

04 jun

De Couples Experience is een nieuw concept speciaal voor stellen waar ze geÔnspireerd en toegerust worden om samen op een krachtige manier vorm te geven aan hun relatie. Hierin volgen we Gods idee uit de bijbel, dat we doorvertalen naar een alledaagse context. Couples Experience is een initiatief van De 4e musketier & Arise.

Elke duurzame relatie vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je samen vastloop. Tijdens de Couple Experience nemen we je mee op een relatieversterkend avontuur - een weekend weg van alle drukte waarin je samen leuke dingen beleeft en nieuwe herinneringen opbouwt voor de rest van je relatie. Wij nemen je mee in de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleeft tijdens het weekend vormen krachtige ervaringen om je relatie samen vorm te geven.

Avontuur
Het weekend mag voelen als iets wat je nog nooit eerder samen gedaan hebt. Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creeert gezamenlijk herinneringen. Samen voor uitdagingen staan verbindt.

Je maakt een reis als stel
Tijdens het weekend maak je voornamelijk een reis als stel. Het is een weekend weg en je werkt aan jullie eigen relatie (en niet te veel bezig met de relatie van anderen). Er zijn bepaalde momenten waarop we toch met kleine groepjes van bijvoorbeeld drie stellen verbinden. Hiermee heb je ook als het moeilijk gaat wat andere mensen om je heen, is er een noodzaak om zo nu en dan je verhaal onder woorden te brengen en is er normalisering van dingen waar je tegenaan loopt in je eigen relatie door de verhalen van anderen.

Verwerking en gesprek
Het is belangrijk dat er tijd is om de input en inzichten te verwerken / ermee aan de slag te gaan (zonder dat je elkaar uren hoeft aan te staren). Hiervoor is warmer weer belangrijk en uitwijkmogelijkheden bij regen. Dit geeft ook meer ontspanning

Duur van het weekend
Tijdens het weekend dat begint op vrijdag en duurt tot zondag slaap je in een tentje en maak je een reis door de natuur. Er is veel tijd voor jullie samen, tijd voor verwerking met anderen en veel gezamenlijk ervaring. Vrijdagavond wordt je om 18:00 verwacht. Zondagmiddag ben je om 15:00u weer klaar.

Kosten
De kosten van het weekend zijn 247,50 per persoon (495 per stel).

Locatie
De eerste couples experience vindt plaats van 10-12 september in Nederland.

Programma
Het weekend maar zit boordevol avontuur en dingen die je nog nooit eerder samen gedaan hebt.
Je gaat op een verdiepende ontdekkingstocht langs de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleefd tijdens het weekend vormen krachtige ervaringen om je relatie samen vorm te geven.

Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creŽert gezamenlijk herinneringen. Samen voor uitdagingen staan verbindt. Door het zijn in de buitenlucht en het komen uit je hoofd verankert de ervaringen diep in jullie relatie.

Datum: 4 juni 2021
Auteur: De vierde musketier
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: https://www.de4emusketier.nl/788

Dit artikel delen:

Meer nieuws: