MENU
Laura Mariska: hoe ik radicaal ben veranderd

Laura Mariska: hoe ik radicaal ben veranderd

07 sep

Laura Mariska deelt in deze video haar getuigenis en levensverhaal. Laura: 'Ik vertel je hoe ik veranderd ben door God, maar ook ben ik open over de fouten die ik maakte in mijn verleden. Ik zie het als mijn verleden, want het ligt nu echt achter mij. Ik heb veel meegemaakt en was ongelukkig, maar nu heb ik eindelijk de Heere Jezus in mijn hart en ben ik gelukkig.'

'Ik vertrouw niet op mensen, maar op God. En ik leg jullie daarover graag alles uit, dit is mijn verhaal en mijn visie en mening, jullie mogen er anders over denken.'
Mijn naam is Laura de Graaf, 20 jaar. Ik inspireer graag anderen met content die voor mij waarde toevoegt aan mijn dagelijkse leven en dat hopelijk ook bij jou doet.

Meer over Laura Mariska
Mijn blog ontstond in 2013, ik was als meisje altijd ontzettend gefascineerd door bloggers. Een eigen site die er zo prachtig uitziet en je eigen foto’s maken met daarbij het geven van je mening, een geweldig idee. Ik ging er meteen mee aan de slag als 13-jarig meisje. Ik hield altijd al van schrijven, foto’s maken en mijn zegje had ik ook altijd wel paraat. Zo gezegd, zo gedaan en nu is het uitgegroeid tot een soort side-hustle zoals ze dat noemen. Het is iets geworden dat bij mij past en waar ik graag veel tijd aan besteed.

Mijn naam is Laura Mariska de Graaf, vandaar de naam LauraMariska. Ik studeer momenteel communicatie, een studie waarin ik mijn passie’s kwijt kan en veel leer. Het leuke vind ik, dat ik de kennis die ik uit mijn studie op doe meteen in mijn dagelijkse leven toe kan passen. Ik ben altijd al heel ondernemend geweest en ik vind het leuk om dat te verwerken in mijn blog. Daarnaast ben ik freelancer in de social media branche en help ik de voedselbank vrijwilliger bij alles omtrent sociale media en communicatie.

Bekijk meer op de site van Laura Mariska de Graaf: lauramariska.nl

Datum: 7 september 2022
Auteur: Laura Mariska
Foto: Videostill - YouTube

Dit artikel delen:

Meer nieuws: