MENU
Lume organiseert eerste editie van de Flame Game

Lume organiseert eerste editie van de Flame Game

28 jun

Op vrijdagavond 24 september a.s. organiseert de christelijke vrouwenbeweging Lume de 1e editie van de Flame Game. De Flame Game is een 3-uur durende race tegen de klok waarbij teams van vrouwen het thuis en online tegen elkaar opnemen via allerlei opdrachten. De Flame Game wil vrouwen uitdagen het licht in zichzelf en elkaar te ontdekken en hiervan uit te delen. De opbrengst van deze actie is bestemd voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka.

De Flame Game wordt gespeeld door teams van 4-6 vrouwen. Bij dit spel staat elk team voor de uitdaging om hun vuur zo lang mogelijk brandend te houden. Hiervoor kunnen houtblokken verdiend worden via hilarische, intelligente, sportieve en creatieve opdrachten. Teams spelen tegen elkaar en kunnen elkaars prestaties online live volgen. Voor deelname aan dit spel krijgt elk team een Lume Flame Game Box thuisgestuurd met daarin alle benodigdheden voor hun deelname.

Verlangen
“Lume is een beweging voor en door vrouwen die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen om het geloof te delen en een licht te zijn in de wereld” vertelt Hagar Prins van Lume. “We organiseren deze Flame Game omdat we vrouwen willen helpen het licht in zichzelf en elkaar te ontdekken en omdat we ernaar verlangen licht te brengen waar het donker is. We steunen vanuit Lume verschillende projecten van vrouwen in binnen- en buitenland zodat we elkaar op die manier ook praktisch helpen om een licht te zijn in de wereld.”

Hilarisch
Lume noemt de Flame Game ook een alternatief avondje uit voor vriendinnen of vrouwen(groepen) in de kerk: “Na een jaar dat zo in het teken stond van corona en allerlei beperkende maatregelen, snakken we ernaar weer leuke dingen te doen samen. Elkaar te ontmoeten en verbinding te voelen, ook op geloofsvlak. De Flame Game speelt daarop in, we beloven een gezellige en hilarische avondje uit met diepgang. En dat ook nog eens voor het goede doel!” aldus Hagar. Bij de 1e editie van de Flame Game is plek voor 35 teams. Meer informatie is te vinden op www.wijzijnlume.nl

Over Lume
Lume is een christelijke beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen om vrijuit en zelfverzekerd hun geloof te delen. Lume biedt hiervoor een online community, concrete handvatten en praktische tools, zoals de Lightswitchavond en de Lightbox.

Datum: 28 juni 2021
Auteur: Wij zijn lume - Hagar Prins
Foto: Wij zijn lume
Website: http://www.wijzijnlume.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: