MENU
Een nieuw begin voor het Slingeland Festival

Een nieuw begin voor het Slingeland Festival

03 aug

De traditie van het alom bekende Slingeland Festival aan de Slingelandse Plassen in Goudriaan gaat al bijna 40 jaar terug en het rijke boek wordt verder geschreven door nieuwe auteurs: ‘De mensen van Slingeland’. Halverwege de jaren '80 kwamen er voor het eerst christenen bij elkaar om Jezus 'te vieren'. Het roemruchte verhaal van het Festival van Slingeland is een rijke traditie geworden en niet meer weg te denken uit de prachtige natuur van de Alblasserwaard! Slingeland Festival DV 17, 18 en 19 juni 2022.

De mensen van Slingeland hebben zich verenigd in de samenwerkende organisaties Crown Events en Events for Christ. Met elkaar hebben deze mensen de handen ineengeslagen om hun passie in te zetten en het festival naar nieuwe hoogten te brengen en te doen waar het voor bedoeld is: Jezus aanbidden!

‘De mensen van Slingeland’ geloven in genieten van het leven samen met Jezus. We geloven dat we geen compromis hoeven te zoeken in beleving, aanbidding en God dienen. ‘De mensen van Slingeland’ geven het beste van hun reis in het Koninkrijk van God om de bestaande en nieuwe generaties te verbinden en te dienen met respect voor hun eigen cultuur, beleving en opvatting. Samen genieten met elkaar van het prachtige Koninkrijk van God hier op aarde.

De mensen van Slingeland dagen bezoekers uit zich voor te bereiden op een weekendvullend festival midden in de sprookjesachtige omgeving aan het water van de Slingelandse Plassen. Tussen de bomen en op het strand wordt een heerlijke ‘woodstock’ sfeer gecreëerd waar menig festivalliefhebber zijn hart kan ophalen. Bezoekers kunnen kiezen uit dag en avondkaarten of een heel weekend inclusief verblijf op hetcampingterrein. Ook zijn er in de omgeving genoeg voorzieningen om te verblijvenin vakantiehuisjes of B&B's.

Meerdere grote namen, waaronder uit Amerika, Engeland en Nederland, verbinden zich aan ‘De mensen vanSlingeland’ en staan klaar één van de drie podia te beklimmen. De Line-Up wordt gemêleerd samengesteld zodat er voor iedereen wel een stijl te vinden is die aanspreekt. Daarnaast zijn er op diverse momenteninspirerende seminars en uitdagende teachings te volgen.

Op het Relaxterrein is er de ruimte om samen te zijn met ‘de mensen van Slingeland’ en te genieten van heerlijk eten en drinken. Er is heerlijke live-achtergrond muziek en tussen de uitgelichte natuur waan je je in het paradijs van het leven.

De zondag, de dag van de afsluiting van het festival zal in het teken staan van het gezin. Deze dag is gratis te bezoeken en zeer toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden.

Reis mee met de ‘Mensen van Slingeland’ om het verhaal verder te schrijven, het verhaal van Festival Slingeland!

Datum: 3 augustus 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: Slingelandfestival
Website: http://www.slingelandfestival.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: