MENU
Dominee Brugge: De drive van mijn hart

Dominee Brugge: De drive van mijn hart

13 aug

RD-Zomerserie: Caroline gaat deze zomer op stap met verschillende predikanten. Wat doen zij in de zomerperiode (en daarbuiten) ter ontspanning? En hoe inspannend was de coronaperiode eigenlijk? Ze vraagt het in deze aflevering aan ds. Brugge van de Gereformeerde Gemeenten. Hij dient de gemeente van Doetinchem en samen met zijn vrouw is hij daar regelmatig in de omgeving te vinden. Wat hij doet? Dat zie je in de video!
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 13 augustus 2021
Auteur: RD-Zomerserie
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Geven
15 jul

Geven meer