MENU
IZB zoekt fulltime medewerker voor fondsenwervingen

IZB zoekt fulltime medewerker voor fondsenwervingen

11 sep

Advertorial - Ben jij gedreven, commercieel ťn graag bezig met het verstevigen en uitbouwen van relaties? En wil jij je commerciŽle gaven inzetten ten dienste van het Koninkrijk van God? Dan is deze functie zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een fulltime coŲrdinator fondsenwerving 36 uur/1,0 FTE

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als CoŲrdinator Fondsenwerving houd jij je bezig met het aanboren en onderhouden van relaties en in het verlengde daarvan het werven van financiŽle middelen. Ondersteunen van lokale fondsenwervingscommissies en het opbouwen van relaties met (kerkelijke) gemeenten, ondernemers en vermogensfondsen zijn de belangrijkste taken in deze functie. Je standplaats is Amersfoort, maar je gaat ook vaak op pad het land in.

Wie zoeken we?
Allereerst ben je een betrokken en belijdend lid van een gemeente behorend bij de Protestantse Kerk in Nederland. Daarnaast ben je een echte netwerker, bevlogen en enthousiast. Zelfstandig werken en aansturen van medewerkers is geen probleem voor jou. Je hebt HBO-werk- en denkniveau en uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en vindt het niet erg om af en toe in de avonduren te werken.

Waarom je bij de IZB zou willen werken?
De IZB is een open organisatie waar we met veel ambitie werken aan onze mooie missie, mensen tot Jezus Christus brengen. We zijn flexibel en staan altijd klaar om elkaar te helpen. Bij de IZB is de arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk van toepassing. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 1 jaar, maar we hebben de intentie om deze, bij gebleken geschiktheid, te verlengen.

Iets voor jou?
Solliciteer dan gauw via: Jobfish

Datum: 11 september 2021
Auteur: Jobfish
Foto: © Toff-fotografie Tobias Huizing
Website: https://www.jobfish.nl/vacatures/coordinator-fondsenwerving-2/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: