MENU
Dorcas Voedselactie 2021

Dorcas Voedselactie 2021

04 okt

Rondkomen van 45 euro per maand waar je alles van moet betalen. Ook je medicijnen en je eten. Het is voor veel ouderen in Oost-Europa aan de orde van de dag. Wij brengen mensen daarom een voedselpakket. Dat is belangrijk, vooral in de koude wintermaanden. Dan kan er geen groente verbouwd worden. Het pakket is niet alleen gevuld met houdbaar voedsel, maar ook met verse producten. Dit kan omdat de producten in de landen zelf zijn ingekocht.

Voor wie is de voedselactie?
De allerarmsten in Oost-Europa gaan een zware winter tegemoet. Sneeuw zorgt ervoor dat ze opgesloten zitten in hun eigen huis. Soms zien ze wekenlang helemaal niemand. Een voedselpakket is meer dan welkom. Dit jaar zamelen we geld in om in de landen zelf de pakketten te kopen. We brengen ze zo snel mogelijk bij de allerarmsten. Het geeft hen hoop te weten dat er mensen om hen geven.

Over Dorcas
Wij zijn Dorcas. Wij verlangen ernaar dat mensen en gemeenschappen tot hun recht komen en bloeien. Wij zien armoede, uitsluiting en crisis, en de mensonwaardige gevolgen daarvan. Daar leggen wij ons niet bij neer. Wij werken aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten. Zo volgen wij Jezus Christus na.

Datum: 4 oktober 2021
Auteur: Dorcas
Foto: Dorcas
Website: http://www.dorcas.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: