MENU
Transmissie is op zoek naar een communicatieadviseur

Transmissie is op zoek naar een communicatieadviseur

21 okt

Advertorial - Heb jij ruime ervaring met (online) marketing en contentcreatie voor zorgaanbieders en non-profitorganisaties? Ben je resultaatgericht, ondernemend en wil je werken bij een leuk adviesbureau met gezellige enthousiaste collega’s? Dan is Transmissie op zoek naar jou.

Transmissie wil bijdragen aan duurzame en veilige zorg voor kwetsbare mensen. Daarom adviseren en steunen wij zorgaanbieders en non-profitorganisaties op het gebied van organisatie, communicatie en fondsenwerving. Bij ons bureau werken veertien mensen in uiteenlopende disciplines, maar met dezelfde focus.
Meer informatie over deze vacature: > Jobfish

Wij werken voor opdrachtgevers in sectoren zorg en welzijn en voor non-profitorganisaties. Voor veel van onze klanten is het christelijk geloof van betekenis. Vanwege het vertrek van een collega zoekt het adviesteam Communicatie & Fondsenwerving van Transmissie per direct versterking met een

Communicatieadviseur (24 – 32 uur)

We zoeken een ondernemende en ervaren collega bij wie we opdrachten en klantcontacten met een gerust hart kunnen neerleggen. Je werkt in een team van zes ervaren adviseurs en neemt zelf ook enkele accounts voor je rekening.

Wat ga je doen?
- Samen met collega’s werk je aan communicatieprojecten voor onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld de ontwikkeling van een online strategie, personeelswervingscampagne, magazine, brochure, social media posts of het schrijven van een projectplan voor een fondsenwervingsproject.
- Je bent een allround communicatieadviseur.Je wisselt het geven van strategisch advies en nadenken over ingewikkelde communicatievraagstukken af met het schrijven of redigeren teksten. Je weet daarbij complexe materie te vertalen naar aansprekende content.
- Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een aantal accounts die je van a tot zbeheert, vanaf het eerste klantcontact en het opstellen van een offerte tot de uitvoeringen afronding van de opdrachten.
- Je denkt en werkt als een ondernemer en je bent mede verantwoordelijk voor acquisitie en het binnenhalen van mooie en boeiende opdrachten. Jouw eigen netwerk breng je in en daarnaast bouw je voort op het netwerk van Transmissie en de bestaande klantrelaties. Als communicatieadviseur zorg je ervoor dat ons bureau ook (online) zichtbaar en vindbaar is.

Wat breng je mee?
- De drive om met jouw talenten en ervaring een bijdrage te leveren aan organisaties en professionals die zich inzetten voor onze kwetsbare medemens.
Uit ervaring weet je hoe het is om met plezier te ondernemen en kansen op te zoeken in de markt.
- Je hebt ruime ervaring met online- en contentmarketing (creëren, verspreiden en vindbaar maken van online content), het opstellen en uitvoeren van online strategie.
Ervaring als en de kwaliteiten van een senior adviseur, je hebt ervaring opgedaan met het geven van communicatieadvies op organisatieniveau.
- Je gaat voor het team. Je bent flexibel en samenwerken zit in je bloed. Maar je weet ook zelfstandig werk op te pakken en uit te voeren, planmatig werken hoeft jou niet aangeleerd te worden.
- Actuele kennis van marketing & communicatie voor zorg- en non-profitorganisaties.
- Een afgeronde opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie (hbo of wo).
- Minimaal vijf jaar werkervaring in een relevante functie bij een bureau, zorgaanbieder of non-profitorganisatie.

Wat kun je van ons verwachten?
- Een inspirerende en sfeervolle werkplek op ons kantoor in de binnenstad van Gorinchem én de randvoorwaarden om dit af te wisselen met thuiswerken waar nodig en mogelijk.
- Bruikleen van laptop en mobiele telefoon.
- Een professionele werkomgeving, waarin het draait om collegialiteit en samenwerking, met aandacht voor jou als persoon.
- Mogelijkheden om je te ontwikkelen als adviseur in een setting waarin we kwaliteit waarderen en waar fouten gemaakt mogen worden.
- Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Annemieke van der Horst. Bel: 06 86 83 29 31 of mail annemiekevanderhorst@transmissie.nl.
Meer informatie over deze vacature: > Jobfish

Solliciteren? Verras ons met een brief die jouw kwaliteiten onderstreept. Je kunt deze samen met je cv mailen naar annemiekevanderhorst@transmissie.nl.

Sluitingsdatum
Totdat de vacature is vervuld.

Datum: 21 oktober 2021
Auteur: Jobfish
Foto: Transmissie
Website: http://www.jobfish.nl/vacatures/ervaren-en-ondernemende-communicatieadviseur/

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

1 oktober 2022 9 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

Meer nieuws: