Aandacht voor ongeboren kinderen en onbedoeld zwangere vrouwen

Tijdens de Week van het Leven van 2021 (6 t/m 13 november 2021) vragen we aandacht voor de positie van ongeboren kinderen én voor betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. Slogans als ‘Baas in eigen buik’ doen geen recht aan de verdrietige realiteit achter iedere abortus. Tijdens deze Week van het Leven voeren we daarom een campagne waarin we vragen stellen bij bekende slogans. Dat doen we via radio- en televisiespotjes.

In de campagne-uitingen zie je verschillende geanimeerde beelden van een ongeboren kind. Deze zijn met toestemming van LiveAction (BabyOlivia.com) gebruikt. Wanneer je wilt weten hoe een ongeboren kind zich ontwikkelt, dan is het bekijken van de hele video van Baby Olivia zeker de moeite waard!

Recht op een veilige abortus? Bekijk het eens van de ándere kant. Voor een ongeboren kindje is een abortus nóóit veilig. De kwetsbaren in onze samenleving verdienen bescherming. Zullen we daarom werk maken van échte hulp aan moeder en kind?

Tijdens de Week van het Leven vragen we aandacht voor de positie van ongeboren kinderen én voor betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. Misschien heb je een van onze campagneboodschappen gehoord of gezien op tv, internet of radio en heb je daar nog wel wat vragen over. Hieronder vind je de verschillende campagnes met daarbij veelgestelde vragen over de boodschap die wij tijdens de Week van het Leven onder de aandacht brengen.

Samen voor het Leven organiseert op verschillende locaties een interactieve bijeenkomst over eerlijke en liefdevolle communicatie met betrekking tot de waardigheid van het leven. Op 9 november is er een virtuele bijeenkomst. Voel je welkom om aan te sluiten! Ga voor meer informatie naar samenvoorhetleven.nl.

Week van het leven
Week van het leven
08-11-2021
Hulpverlening
https://www.weekvanhetleven.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies