MENU
Hermina zingt voor haar zieke broertjes

Hermina zingt voor haar zieke broertjes

29 nov

Zangeres Geke van der Sloot maakte met haar leerling Hermina Bakker (12 jaar) een CD waarvan de opbrengst is bedoeld voor de rolstoelbus voor haar zieke broertjes Leendert en Reinoud die lijden aan de zeer ernstige Noordzeeziekte. Hermina zingt daarop onder leiding van Geke enkele klassieke liederen. Op de foto is het hele gezin Bakker te zien. Geke reikte afgelopen woensdag aan het gezin Bakker de eerste CD uit.

En tijdens de Lichtjestocht liet Hermina enkele liederen van de CD ook aan de bewoners horen. Enkele leerlingen van Geke`s Tiental gaven aan de familie Bakker een envelop met 400 euro wat ze al aan CD's verkocht hadden voor de rolstoelbus voor Reinoud en Leendert. De familie was ontroerd daarvan. Het is een actie vanuit de Stichting Zangschool Geke's Tiental.

Afgelopen woensdagavond 24 november verscheen nog een CD van Geke: een nieuwe Kerstalbum ”Geke's Kerstfeest“ is een Nederlandstalig kerstalbum, het eerste exemplaar wed aangeboden aan Jan Bode. Dit gebeurde voorafgaand aan het optreden van Geke samen met Geke's Tiental tijdens de Lichtjestocht in Talma Hof Emmeloord.

Jan Bode heeft in zijn nieuwe studio in Tollebeek in het afgelopen jaar vier CD's met Geke opgenomen en hij deed daarvoor veel werk. Geke bedankte hem en gaf hem het eerste exemplaar van Geke's Kerstfeest.

Deze twee nieuwe CD's van Geke zijn vanaf woensdag verkrijgbaar via www.gekestiental.nl/shop en in de winkel. Ecovata doet de distributie door het land.
Digitaal is het Kerstalbum inmiddels ook te beluisteren via iTunes, Spotify, YouTube, Deezer…

Datum: 29 november 2021
Auteur: Geert Hakze
Foto: Roland van der Noordaa
Website: http://www.gekestiental.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: