Christelijknieuws wenst u fijne feestdagen en een positief 2022

De redactie van christelijknieuws.nl wenst alle lezers fijne feestdagen en een positief nieuwe jaar. En boven alles wensen we u Gods zegen toe! Eind december is een moment om even stil te staan, terug te blikken en ook vooruit te kijken. Geniet van deze tijd, samen met familie en vrienden!

Wij blikken even terug. De website christelijknieuws.nl publiceert sinds 2004 positieve en opbouwende berichten uit de christelijke wereld. Positief nieuws krijgt hier voorrang. Christelijknieuws wil hiervoor een platform bieden. Ruim 12000 nieuwsberichten zijn er ondertussen geplaatst, maandelijks zien we tienduizenden bezoekers op de site en de apps en worden er enorm veel pagina’s bekeken. Deze aantallen groeien ieder jaar gestaag.

Groei

In het afgelopen jaar zagen we een groeiende belangstelling van bedrijven en organisaties voor het plaatsen van reclamebanners op de site. We plaatsen die overzichtelijk in de kantlijn of onder een nieuwsitem, zodat ze niet tussen het berichten verschijnen en de leesbaarheid verstoren. De nieuwsberichten van christelijknieuws worden ook geplaatst op de Facebook-pagina, Instagram en Twitterpagina van Christelijk Nieuws en op de website NederlandsWeekblad.nl.

Presentatie

Een handige tool voor christelijke organisaties en winkels om het laatste christelijke nieuws te presenteren op een scherm of computer in de ontvangsthal of wachtkamer. Deze functie is ook uit te bouwen en aan te vullen met specifieke informatie van uw eigen organisatie. Bekijk hem hier: christelijknieuws.nl/presentatie

Webwinkel

In 2015 hebben we de webwinkel losgekoppeld van de nieuwssite. Onder de naam erismeer.nl is een nieuwe webwinkel gebouwd waarmee alle uitgaven en evangelisatie materialen van onze uitgeverij AmpsenDesign aangeboden worden. Ook het evangelisatiemagazine leven.nu dat verschijnt met Kerst en Pasen is via deze webshop verkrijgbaar.

Adressen

De site heeft ook een goed bezocht onderdeel ‘adressen’ waarin ruim 5500 christelijke organisaties, kerken, koren en muziekformaties verzameld waren. In de afgelopen weken hebben we al deze adressen gecontroleerd en alle niet-actieve vermeldingen verwijderd. Tal van kerken, christelijke organisaties en koren zijn in de afgelopen jaren opgeheven of online niet meer actief onder de oude gegevens. Er is in ons bestand een terugloop te zien van het aantal kerken en christelijke organisaties. We hebben nu nog ruim 3000 actieve adressen over. Het bestand is weer helemaal up to date.

Concerten

Ook het onderdeel ‘concerten’ is helemaal geactualiseerd. In de afgelopen weken heeft de redactie alle aangemelde koren, groepen en bands gecontroleerd en bijgewerkt. De niet-actieve leden zijn van de site verwijderd. Momenteel staan er 527 actieve leden op de site, twee jaar geleden waren dat er nog bijna 800 en een aantal jaren daarvoor waren het er meer dan 1000. Via deze site en christelijknieuws zijn er in de afgelopen jaren maar liefst 8175 gospelconcerten en optredens gepromoot.

Het goede nieuws

We hopen dat we met christelijknieuws een goed beeld kunnen geven van al het prachtige werk dat gedaan wordt door zoveel christelijke organisaties en ook via persoonlijke initiatieven van christenen. We hopen dat meer mensen enthousiast worden voor God.

Op deze site wordt ook het goede nieuws regelmatig onderstreept: God heeft zoveel liefde voor deze wereld, dat Hij zijn enige Zoon (Jezus Christus) heeft gezonden opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.

Redactie Christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
22-12-2021
Media
https://www.christelijknieuws.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies