Koorleden gezocht voor tour Eline Bakker

Er mag weer gezongen worden! Weliswaar nog steeds met een aantal beperkingen, maar iedereen die staat te popelen om weer aan de slag te gaan, nieuwe liederen in te studeren en elkaar te ontmoeten nodigen we van harte uit voor een nieuw Choir Company koorproject waarmee we aan zullen sluiten bij de nieuwe tour van Eline Bakker.

6 maart- Veenendaal

12 maart- Bunschoten-Spakenburg

19 maart- Zwolle

26 maart- Winschoten

27 maart- Rotterdam

Het waren liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en Door Goed’ die Eline Bakker bekend maakten bij het grote publiek. Tijdens de avonden van de ‘Schitter’ tour klinken de nieuwe liederen van Elines album ‘Terug Naar Eden’ als herinnering aan hoe we bedoeld zijn te schitteren in Gods licht.

Het is voor het eerst dat The Choir Company samenwerkt met Eline en we zien dan ook enorm uit naar dit nieuwe avontuur dat onder leiding zal staan van dirigenten Jane Loois en Chesron Ledes.

Let op: Eerder is er voor dit project een leeftijdsgrens aangekondigd, maar naar aanleiding van alle coronamaatregelen is besloten de leeftijdsgrens te laten vervallen. Iedereen is dus welkom! Op dit zijn de eerste 50 aanmeldingen als binnen, dus meld je meteen even aan als je erbij wilt zijn!

Aanmelden en meer informatie: choircompany.nl

Events4Christ
Events4Christ
02-02-2022
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies