MENU
BELLE viert tienjarig jubileum in de Basiliek

BELLE viert tienjarig jubileum in de Basiliek

07 maa

Huis van BELLE viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Haar jubileumjaar sluit zij groots af met de BELLE-dag die op zaterdag 8 oktober plaatsvindt in de Basiliek in Veenendaal. De BELLE-dag biedt tienermeiden tussen de 12 en 18 jaar een onvergetelijke dag met een keur aan activiteiten, gezelligheid, ontspanning, verdieping, goede gesprekken en een knallende muzikale afsluiter.

De BELLE-dag wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door Stichting Huis van Belle. Directeur Joyce den Engelse: “We zien er geweldig naar uit om de meiden weer in real life te kunnen ontmoeten! De voorbereidingen voor de BELLE-dag zijn in volle gang en vanwege ons jubileumjaar maken we er een extra groot feest van. Het wordt een te gekke combinatie van fun, faith & more. Of meiden nu houden van shoppen, uit hun dak gaan met een te gekke band, chillen met vriendinnen, de diepte in met een inspirerende spreker, crea bezig zijn of juist spectaculair in de actie: de BELLE-dag biedt voor ieder wat wils.’

Nieuw dit jaar is het avondprogramma dat aan de dag is toegevoegd. De meiden kunnen daarmee hun dag extra feestelijk afsluiten met een geweldig concert vol ‘Vrienden van BELLE’!

BELLE members ontvangen extra voordeel op hun ticket en met de Early Bird Specials zijn snelle boekers extra voordelig uit. Daarnaast is er ook dit jaar een speciaal programma voor ouders en jongerenwerkers dat hen gratis wordt aangeboden.

BELLE zet zich inmiddels al tien jaar lang met veel passie in om tienermeiden te versterken in hun identiteit. Met haar jubileumjaar viert Huis van Belle deze mijlpaal. Directeur Joyce den Engelse: “We vinden het een voorrecht dat BELLE al zo lang van betekenis mag zijn voor de tienermeiden van ons land. We vieren ons jubileum daarom het hele jaar door met leuke give-aways, speciale activiteiten en gezellige verrassingen. We zijn geweldig dankbaar voor alle giftgevers die ons werk mogelijk maken en hopen ook dit jaar weer veel nieuwe giftgevers te verwelkomen. Met elkaar zien we er naar uit om van daaruit ook de nieuwe generaties tienermeiden toe te rusten en hen uit te dagen in deze wereld van betekenis te zijn.”

Tickets voor de BELLE-dag zijn verkrijgbaar via events.huisvanbelle.nl

BELLE is dé community voor tienermeiden die op zoek zijn naar zingeving. Door middel van BELLE Magazine, BELLE Online, BELLE Events en BELLE Producten zet Huis van Belle zich met een geweldig team van vrijwilligers in om tienermeiden te versterken in hun identiteit.

Tienermeiden zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk. BELLE wil een veilige plek bieden waar tienermeiden eerlijke verhalen horen over het leven en worden aangemoedigd hun identiteit in God te vinden.

Datum: 7 maart 2022
Auteur: Huis van Belle - Jeannette Coppoolse
Foto: Huis van Belle
Website: http://www.huisvanbelle.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: