MENU
Kerkentour met violiste Marieke Bastiaan en organist Peter Wildeman

Kerkentour met violiste Marieke Bastiaan en organist Peter Wildeman

27 mei

Het mag weer: samen een concert bezoeken! Om dat samen te vieren, organiseert Verre Naasten samen met Marieke Bastiaan (viool) en Peter Wildeman (orgel/piano) – beide bekend van o.a. Nederland Zingt – de landelijke concerttour ‘Muziek in de Kerk’. De eerste concerten staan gepland in Dalfsen en Leiden.

‘Muziek in de Kerk’ staat voor een afwisselend programma met mooie luisterliederen, waarbij natuurlijk ook samenzang niet ontbreekt. Bovendien verleent naast Marieke Bastiaan en Peter Wildeman ook het Chr. Koor Jubilate o.l.v. Minne Veldman haar medewerking aan het concert. Tijdens enkele intermezzo’s maakt u kennis met het prachtige, wereldwijde mission-werk dat Verre Naasten ondersteunt met en namens Nederlandse support-kerken.

Deze editie van ‘Muziek in de Kerk’ wordt gezamenlijk georganiseerd door de kerken in Dalfsen en Nieuwleusen. De opbrengst is bestemd voor het Studiefonds Kerkleiders, waardoor enthousiaste, buitenlandse studenten een theologiestudie kunnen oppakken in hun eigen land.

Deze concerten staan gepland:
3 juni 2022: Dalfsen (Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19) met gemengd koor ‘Jubilate’ o.l.v. Minne Veldman
2 juli 2022: Leiden (Herengrachtkerk, Herengracht 68-70) met gemengd koor ‘Zamer’ o.l.v. Gertiena Muurling
Deze data worden nog aangevuld.

Praktische informatie
Elk concert begint om 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur).
Je kunt in de voorverkoop een toegangskaart kopen op deze website. Een kaartje kost dan slechts €10! Je kunt in de voorverkoop voor maximaal 4 personen tegelijk een toegangskaart kopen. Je kunt ook aan de deur een kaartje kopen, de toegang bedraagt dan €15. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Datum: 27 mei 2022
Auteur: Verre Naasten - Klaas Harink
Foto: Marieke Bastiaan
Website: http://www.verrenaasten.nl/muziekindekerk

Dit artikel delen:

Meer nieuws: