MENU
GlobalRize en Jesus-net samen aan de slag in India

GlobalRize en Jesus-net samen aan de slag in India

03 jun

Rotterdam/ Oldebroek - Krachten bundelen en elkaar de ruimte geven: internet ministries GlobalRize en Jesus.net werken steeds intensiever samen. Deze maand rollen zij een gezamenlijke internetstrategie uit om mensen in India te bereiken met het evangelie.

In India leven vandaag de dag meer dan een miljard mensen die Jezus nog niet kennen. Ruim 95% van de bevolking is Hindoe of Moslim. Jesus.net en GlobalRize zijn wereldwijd betrokken bij de verspreiding van het evangelie via internet en beiden ook in India. De komende jaren richten zij zich op tien verschillende talen die veel in India gesproken worden. Er is al gestart met Hindi, Telugu en Tamil. Deze drie talen worden in totaal door meer dan 750 miljoen mensen gesproken.

Door middel van websites, online platformen, Facebook, Instagram, Youtube en de Bijbel app van YouVersion kan het evangelie gedeeld worden met miljoenen mensen. In hun eigen taal. Jesus.net en GlobalRize vormen een goede aanvulling op elkaar om een completere strategie op te bouwen.

"We hebben onze beide organisaties wel eens omschreven als twee vissersschepen op de grote oceaan. Samen kunnen we meer bereiken dan apart. Als we samen het sleepnet uitgooien, kunnen we veel meer vis vangen," zo omschrijft Frans de Lange, directeur GlobalRize, de samenwerking.
Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net, vult aan: "In India kunnen we met zoveel mensen het evangelie delen. Dat kan Jesus.net alleen gaan doen, maar samen hebben zoveel meer impact. En en n is dan zelfs meer dan twee."
"Samen (met Gods hulp) staan we sterker!," aldus beide directeuren.

De gezamenlijke missie van Jesus.net en GlobalRize is: online het evangelie delen met onbereikte volken en mensen van hun scherm naar een kerk leiden.

Klik hier voor meer informatie over GlobalRize en hier over Jesus.net.

Datum: 3 juni 2022
Auteur: GlobalRize - Jesus net
Foto: Christelijknieuws
Website: http://www.globalrize.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: