MENU
Ook jonge boeren hebben het moeilijk met de nieuwe stikstofplannen van het kabinet

Ook jonge boeren hebben het moeilijk met de nieuwe stikstofplannen van het kabinet

19 jun

RDactueel - Ook jonge boeren hebben het moeilijk met de nieuwe stikstofplannen van het kabinet. Is het nog wel aantrekkelijk om veehouder te worden? Staan jongeren nog te trappelen om een agrarische opleiding te volgen? Verslaggever Robert Jansema ontmoet Arne de Vries en Anne Jen Overheem. Een jong stel dat de boerderij van Arnes ouders hoopt over te nemen. Ook vraagt hij een docent van de landbouwschool Aeres naar de gevolgen voor deze opleiding.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 19 juni 2022
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: