MENU
Deze Gather Music video is maar liefst 63 miljoen keer bekeken

Deze Gather Music video is maar liefst 63 miljoen keer bekeken

28 jul

Zangeres Lynda Randle zingt live met het Homecomingteam van de Gather Vocal band het lied: - God On the Mountain. Van de vele duizenden video's die door Gather Music zijn gepubliceerd is dit veruit de meest beluisterde, maar liefst ruim 63 miljoen keer. Geniet en wees bemoedigd.

Samenvatting van het lied in het Nederlands
Het leven is makkelijk, als je op de berg bent
Dan heb je vrede, zoals je nog nooit hebt gekend
Maar dingen veranderen, als het leven in een dal komt
Verlies je geloof niet, want je bent nooit alleen

Want de God op de berg, is ook de God in het dal
Wanneer dingen verkeerd gaan, zal Hij ze goed maken
En de God van de goede tijden
is nog steeds God in de slechte tijden
De God van de dag is nog steeds God in de nacht
Op het Gaither Music TV YouTube kanaal, kun je genieten van duizenden video's met uw favoriete Gaither artiesten en Homecoming optredens. Je kunt genieten van de nieuwste video's, deelnemen aan LIVE chats tijdens onze YouTube PremiŤre programmering en reis door het verleden als je tijdloze optredens van Bill en Gloria en hun Homecoming Vrienden.

Sinds het begin van de jaren negentig is de Gaither Vocal Band een vaandeldrager in de wereld van de gospelmuziek. Deze Grammy-winnende vocale groep, opgericht door de legendarische gospel songwriter en producer Bill Gaither, heeft opgetreden in 's werelds meest prestigieuze zalen, waaronder het Sydney Opera House, The Kennedy Center en Carnegie Hall.

De lijst van mannen die de Gaither Vocal Band in de afgelopen 30 jaar hebben gevormd leest als een lijst van de meest geliefde stemmen van de Amerikaanse gospelmuziek, waaronder Steve Green, Larnelle Harris, Mark Lowry, Michael English, David Phelps en vele anderen.

De Gaither Vocal Band is een favoriet en blijft zalen vullen in heel Noord-Amerika met een gestaag tourschema per jaar. Vandaag de dag bestaat de Gaither Vocal Band uit vijf ijzersterke stemmen, waaronder Bill Gaither, Wes Hampton, Adam Crabb, Todd Suttles en Reggie Smith. Individueel zijn deze mannen begenadigde artiesten en mannen met een authentiek geloof. Samen staan ze wereldwijd bekend om hun prachtige zang, vernieuwende harmonieŽn en levensveranderende boodschap... een boodschap van genade, hoop en verlossing.

Datum: 28 juli 2022
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: Videostill - YouTube
Website: http://www.gaithermusic.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: