9 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

Jobfish helpt christelijke organisaties bij het vinden van goede medewerkers. Voor ChristelijkNieuws heeft Jobfish een selectie gemaakt van 9 actuele vacatures die jij misschien interessant zou kunnen vinden… Klik op een van de roodgekleurde functies van onderstaande vacatures als je er meer over wilt weten. 

Medewerker Binnendienst – Team Relatiebeheer • Wycliffe • Driebergen

Wereldwijd zijn er ruim 1,4 miljard mensen die geen toegang hebben tot een Bijbel in hun eigen taal. Wycliffe Bijbelvertalers wil daar verandering in brengen! Daarom zetten we ons met veel enthousiasme in voor Bijbelvertaling, taalanalyse, lees- en schrijfonderwijs en het stimuleren van Bijbelgebruik.
___________________________

Productie Manager bij Meubelfabriek in Ethiopië (bedrijf met een missie, NL management, 40 Ethiopische collega’s)

Heb jij ervaring als manager van een productieafdeling (als het even kan in houtbewerking / meubelbouw)? Altijd al eens een poosje in Afrika willen wonen en werken? Of was jij al eerder in Afrika en zou je graag nog een keer terug willen? Dan komen we graag met jou in contact.
___________________________

Coördinator Vrijwilligers (zzp, 6 uur) • Camps4Kids • Apeldoorn/thuis

Voor Camps4Kids – een organisatie die christelijke vakantieweken voor kinderen organiseert – zoekt Jobfish een Coördinator vrijwilligers (6 uur per week). Dit zeggen ze zelf over deze job bij Camp4Kids: “Jij leeft mensen, jij denkt mensen en jij houdt van mensen. Wanneer jij die mensen kan werven, aanmoedigen en begeleiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres.”
___________________________

Coördinator Office (zzp, 4 uur) • Camps4Kids • Apeldoorn/thuis

Voor Camps4Kids – een organisatie die christelijke vakantieweken voor kinderen organiseert – zoekt Jobfish een Coördinator office (4 uur per week). Dit zeggen ze zelf over deze job bij Camp4Kids: “Jij bent gestructureerd en flexibel. De ‘Office’ – online en offline – kent geen geheimen voor jou. Wanneer jij graag nauw samenwerkt met de directeur, snel schakelt en niet bang bent om je eigen mening te geven, dan horen we graag van je!”
___________________________

Bestuurslid – expertise pedagogiek • Camps4Kids • Apeldoorn/thuis

Voor Camps4Kids – een organisatie die christelijke vakantieweken voor kinderen organiseert – zoekt Jobfish een Bestuurslid (4 uur per week). Dit zeggen ze zelf over deze job bij Camp4Kids: “We zoeken een RvB lid met de expertise pedagogiek. Kom jij uit het onderwijs, zoek je steeds naar pedagogische vernieuwing, wil je die toetsen in onze kinesthetische omgeving en verlies je je niet in details? Dan hopen we je gauw te ontmoeten!”
___________________________

Kerkplanter/pionier voor Bosnië en Herzegovina • GZB

Ook al zijn de protestantse gemeenten in Bosnië en Herzegovina klein, toch is er een groot verlangen om meer gemeenten te stichten. Wil jij hen daarbij helpen? Sinds 2019 werkt de GZB samen met lokale kerken in Bosnië en Herzegovina. Vanuit hen is er een verlangen om in de stad Zenica een nieuwe gemeente te starten. Dit verlangen vormt de basis voor de vraag naar een pionier en kerkplanter.
___________________________

Directeur-bestuurder • NPV • Veenendaal

Wilt u met de NPV werken vanuit de Bijbelse opdracht en in navolging van Jezus Christus? Wij zijn op zoek naar een directeur-bestuurder die zich als boegbeeld en verbinder vanuit innerlijke overtuiging wil inzetten voor de pro-life-missie van de NPV.
___________________________

Operations Manager • The Message Nederland • Haarlem

The Message NL is onderdeel van de internationale missionaire beweging The Message Trust. Alles wat wij doen, is erop gericht om Jezus bekend te maken en Zijn liefde te delen en anderen toe te rusten om hierin te groeien. Daarbij hebben we bijzondere aandacht voor jongeren en kwetsbare groepen en buurten.
___________________________

Veel meer vacatures

Klik op een van de bovenstaande vacatures als je er meer over wil weten. Lijkt er niets voor je bij te zitten? Neem dan eens een kijkje op Jobfish, daar vind je nog veel meer vacatures. Je kunt daar trouwens ook je CV plaatsen. Op een discrete manier deelt Jobfish je CV dan met ruim 500 christelijke organisaties. Als zij een passende baan voor je hebben, neemt Jobfish contact met je op. En als jij dan aangeeft dat je inderdaad voorgesteld wil worden bij die klant, dan brengt Jobfish jullie met elkaar in contact.

Meer informatie: www.jobfish.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies