MENU
9 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

9 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

23 sep

Jobfish helpt christelijke organisaties bij het vinden van goede medewerkers. Voor ChristelijkNieuws heeft Jobfish een selectie gemaakt van 9 actuele vacatures die jij misschien interessant zou kunnen vinden...

1) Marketeer (16-24 uur) • Stichting Hulp Oost-Europa • Barneveld
Wil jij je kennis en ervaring als marketeer inzetten voor anderen? Heb jij hart voor Oost-Europa en lijkt het je een mooie uitdaging om als marketeer aan de slag te gaan voor hulpverlening in Oost-Europa? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stichting HOE zoekt een enthousiaste collega die samen met vier collega’s én negentig vrijwilligers investeert in diaconaat en gemeente- en geloofsopbouw. In samenwerking met partners in Oost-Europa bouwen we aan eigenaarschap en duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld zijn.
Binnen de organisatie heerst een informele sfeer met veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.

2) Voorganger (parttime) • Volle Evangelie Gemeente Vredekerk • Den Haag
De Volle Evangelie Gemeente Vredekerk in Den Haag verlangt naar groei en wil dat mensen in haar omgeving God leren kennen en met Hem leven. Ben jij de persoon, leider en voorganger, die ons team komt versterken om dat te realiseren?

3) Pionier (16 uur) • Geloofsgemeenschap ZuidRijk • Rotterdam
We verlangen naar het ontstaan van een gemeenschap in de Rotterdamse wijk Zuidwijk, tussen mensen en met en rondom God. ZuidRijk is een ontmoetingsplek in deze wijk, waar zowel maatschappelijke als missionaire activiteiten plaatsvinden. Onder de maatschappelijke vlag vinden er onder meer maaltijden, inloopmomenten en kinderwerk plaats. De missionaire tak is pioniersplek in wording en een kernteam van vrijwilligers organiseert op zondag afwisselend een samenkomst en een Bijbelstudie. De wijk is etnisch divers. Rondom het inloophuis wonen relatief meer ouderen en er tegenover staat één van de basisscholen uit de wijk.

4) Communicatiemedewerker (20-28 uur) • Met passie voor zending • Driebergen
Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons dat nog steeds 3 miljard mensen geen toegang hebben tot het Evangelie. Momenteel zenden wij 70 zendelingen uit en we willen graag doorgroeien naar 100.

5) Facilitair Medewerker (32 uur) • Kruispunt • Kerk in Vathorst
Kruispunt is een open en gastvrije christelijke kerk. Met ons gebouw willen we dat uitstralen in Vathorst en omgeving. Onze kerk is een thuis voor de 1700 gemeenteleden en open voor iedereen. Op zondag in een gezamenlijke kerkdienst, maar ook doordeweeks voor andere activiteiten. Om die gastvrijheid waar te blijven maken, zoeken we een facilitair medewerker. Ben of ken jij iemand die ons daarbij wil helpen?

6) Ervaren Manager (36 uur) • Polikliniek GGZ • Dordrecht
Kom jij ons team versterken, met jouw betrokkenheid, deskundigheid en lef? Help vanuit je christelijke geloofsovertuiging samen met ons kinderen, jongeren en volwassenen die psychische of verslavingsproblemen hebben om tot herstel te komen!
Mensen worden bij De Hoop gezíén. We bieden hoop en werken samen in een liefdevolle omgeving aan persoonlijk herstel en herstel in de relatie met de ander, de omgeving en God. Goede, professionele zorg mét een hoopvol toekomstperspectief, dat is waar wij iedere dag voor gaan.

7) Software Developer (24-40 uur) • SINC • Veenendaal
Context. SINC.social is de Sociale Enterprise van Togetr en SchuldHulpMaatje Nederland. In deze samenwerking is de SINC applicatie ontwikkeld voor > 100 lokale stichtingen die met ruim 4000 vrijwilligers hulp verlenen aan mensen in schulden, werklozen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders enzovoorts. De applicatie is gebouwd door het SINC team gebouwd van Togetr. Als team staan we voor een flink aantal uitdagingen. Het ‘ecosysteem van SchuldHulpMaatje’ is een combinatie van sociale bevlogenheid met technologische innovatie.

8) Diverse bestuursleden SGPJ (5-10 uur) • Rotterdam
Ben jij klaar voor een leerzame tijd vol met debatten, leidinggeven, nieuwe mensen en gezelligheid? Dan is dit bericht voor jou! SGP-jongeren is namelijk op zoek naar een bestuurslid Politiek, een bestuurslid Organisatie & Relaties, een penningmeester en een vicevoorzitter.
Ben je politiek bevlogen, volg je de Kamerdebatten op de voet en lijkt het je leuk om leiding te geven aan politieke commissies? Dan is de vacature Bestuurslid Politiek echt iets voor jou!

9) Management Assistent (28-32 uur) • Noaber • Ede
Ben jij goed in het aanbrengen van structuur en ben je op zoek naar een uitdagende functie voor 28-32 uur per week in de omgeving Ede? Reageer dan snel op deze vacature voor Management Assistent!
Als management assistent ben je verantwoordelijk voor diverse secretariële, ondersteunende en administratieve taken ten behoeve van het Bestuur, de Directie en de Programma managers.

Klik op een van de bovenstaande vacatures als je er meer over wil weten. Lijkt er niets voor je bij te zitten? Neem dan eens een kijkje op Jobfish , daar vind je nog veel meer vacatures. Je kunt daar trouwens ook je CV plaatsen. Op een discrete manier deelt Jobfish je CV dan met ruim 500 christelijke organisaties. Als zij een passende baan voor je hebben, neemt Jobfish contact met je op. En als jij dan aangeeft dat je inderdaad voorgesteld wil worden bij die klant, dan brengt Jobfish jullie met elkaar in contact.

Datum: 23 september 2022
Auteur: Jobfish
Foto: Jobfish-Pixabay
Website: http://www.jobfish.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: