MENU
Bouwien Krikke over de rol van de kerk in de samenleving

Bouwien Krikke over de rol van de kerk in de samenleving

17 okt

De overheid mag meer waardering uitspreken voor de rol van de kerken in de maatschappij. Dat zegt Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie Mirjam Bikker. Veel kerken zetten zich in om voor de zwakkeren in de samenleving. Is het belangrijk dat kerk en politiek meer gaan samenwerken?
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 17 oktober 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: