MENU
Roelof Bisschop wil sneller compensatie energierekening MKB bedrijven

Roelof Bisschop wil sneller compensatie energierekening MKB bedrijven

24 okt

Waar consumenten al in november compensatie krijgen voor de hoge energierekening, krijgen ondernemers dat pas in april. Veel MKB’ers dreigen om te vallen, maar het kabinet lijkt niets te doen. En een groot deel van de Tweede Kamer wil harder optreden tegen organisaties als Coöperatie Laatste Wil. Waarom is het zo moeilijk dit soort clubs te verbieden?
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 24 oktober 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: