MENU
Halloween: breng licht in het duister

Halloween: breng licht in het duister

25 okt

RD-Scherptediepte “Waarom vieren wij geen Halloween?” Met die vraag kwamen de kinderen van Annelies van Poelgeest thuis. Annelies wil christenen toerusten en schreef de Bijbeloverdenkingen Hallolight. Ze vertelt aan Francina Stolk hoe ze dit in haar gezin gebruikt. Als christen heb je niets met de duisternis, maar word je wel met dit feest geconfronteerd. In deze Scherptediepte zoekt Francina uit hoe je daarmee om kunt gaan.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 25 oktober 2022
Auteur: RD Scherptediepte
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen: