MENU
Maqbola was jarenlang seksslavin van IS

Maqbola was jarenlang seksslavin van IS

28 nov

RD-actie - Sinds IS haar familieleden vermoordde en zijzelf jarenlang als seksslavin gebruikte, is het leven van jezidi-vrouw Maqbola onomkeerbaar veranderd. En haar leed is niet voorbij: Maqbola woont nog steeds in een vluchtelingenkamp voor jezidiís in het noorden van Irak. Heeft ze uitzicht op een betere toekomst?

Steun vrouwen als Maqbola: Doneren De RD-actie in het najaar en de winter van 2022-2023 wordt gehouden ten bate van protestantse christenen in Noord-Irak, SyriŽ en Libanon (Beirut). Nederlandse partners bij de actie zijn Stichting IsmaŽl en de Gereformeerde Zendings Bond (GZB).Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: http://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: http://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: http://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 28 november 2022
Auteur: RD-actueel Actie
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: