MENU
Relatiecoach Margreet biedt haar hulp kosteloos aan

Relatiecoach Margreet biedt haar hulp kosteloos aan

24 nov

RD-actueel - Één op de vijf Nederlanders met relatieproblemen maakt gebruik van een therapeut. In veel gemeente draaien echtparen nu zelf op voor die kosten. De SGP deed deze week een voorstel om relatietherapie gratis te maken.

Robert Jansema gaat langs in gemeente Zwartewaterland bij relatiecoach Margreet Breman. Zij biedt haar hulp kosteloos aan dankzij bijdrages van kerken en de burgerlijke gemeente. En hij vraagt Kees van der Staaij (SGP) waarom het zo belangrijk is dat de overheid zich hiervoor inzet.Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: http://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: http://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: http://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 24 november 2022
Auteur: RD-actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: