MENU
Kees van Velzen: tekenen van de eindtijd

Kees van Velzen: tekenen van de eindtijd

05 dec

De eindtijd. Leven we daar nu in? Zo ja, hoe ver en waar zijn we dan eigenlijk op Gods tijdsklok? We weten niet de dag noch het uur, maar worden wel opgeroepen om waakzaam te zijn en zo te leven alsof de wederkomst van de Heere Jezus elk moment kan gebeuren. De tekenen die de eindtijd inluiden zijn vaak verontrustend, maar voor mij persoonlijk springt er vooral een bovenuit. Dat is wat we lezen in Joel 3: Het angstaanjagende teken van de eindtijd.

Ds. Kees van Velzen is spreker van Christenen voor IsraŽl. Welkom bij de livestream van Christenen voor IsraŽl! Op maandag en vrijdag om 19.30 uur verzorgen we rechtstreeks een lezing vanuit het IsraŽlcentrum.
Welkom bij de livestream van Christenen voor IsraŽl! Op maandag en vrijdag om 19.30 uur verzorgen we rechtstreeks een lezing vanuit het IsraŽlcentrum.
Stichting Christenen voor IsraŽl stelt zich ten doel om christenen in Nederland en wereldwijd bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld. Haar boodschap naar de kerken is dat de gemeente van Jezus Christus niet in de plaats van IsraŽl is gekomen, maar dat er nog verschillende belangrijke beloften voor IsraŽl in de nabije toekomst zullen worden vervuld.

Steun
Wilt u deze en onze andere educatieve activiteiten mede mogelijk maken? En zo de boodschap van Gods trouw aan IsraŽl verder verspreiden onder christenen in Nederland?
Doneer dan online: Maak een gift over

Online winkelen in IsraŽl?
Ga dan naar de webshop en bekijk het complete assortiment.

Datum: 5 december 2022
Auteur: CGI - Kees van Velzen
Foto: Videostill - Christenen voor Israel
Website: http://www.christenenvoorisrael.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Gevonden
29 jan

Gevonden meer

Collecte
13 jan

Collecte meer