MENU
Zijn christenen gevoeliger voor burn-out

Zijn christenen gevoeliger voor burn-out

07 dec

RD-Scherptediepte - Bijna 1,3 miljoen Nederlanders hebben een burn-out. Waardoor raken mensen opgebrand en zijn christenen er gevoeliger voor? Francina zoekt het in deze aflevering van Scherptediepte voor je uit. Sandra van Beek (26) belandde zes jaar geleden in een burn-out en vertelt hoe dat was. Haar leven stond plotseling stil: “Het voelde als falen. Iedereen ging door en ik ‘moest’ rust nemen.”Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: http://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: http://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: http://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 7 december 2022
Auteur: RD Scherptediepte
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Gevonden
29 jan

Gevonden meer

Collecte
13 jan

Collecte meer