MENU
Ben Bloem: Vertrek van Segers was geen verrassing

Ben Bloem: Vertrek van Segers was geen verrassing

16 jan

Na 10 jaar stopt ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers met zijn politieke carrière. De eerst drie jaar was hij Tweede Kamerlid waarnaar hij het stokje overnam van voormalig partijleider en fractievoorzitter Arie Slob. Premier Rutte noemt het vertrek van de ChristenUnie-leider een shock.

Ben Bloem is sinds de verkiezingen van 2014 lid van de gemeenteraad van Apeldoorn. Na het vertrek van Paul Blokhuis was hij kort wethouder, lijsttrekker bij de verkiezingen van maart 2018 en sindsdien fractievoorzitter van de ChristenUnie in Apeldoorn. Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 was Ben de lijstrekker. Zijn onderwerpen zijn o.a Ruimtelijke Orderning, Sport, Veiligheid, Wonen en Evenementen. Hij is wijkraadslid voor de wijk Centrum.
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 16 januari 2023
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: