MENU
Christian Tan hoopt de komende 10 jaar 100 nieuwe kerken te starten

Christian Tan hoopt de komende 10 jaar 100 nieuwe kerken te starten

25 jan

Christian is voorganger en kerkplanter. Hij hoopt de komende 10 jaar 100 nieuwe kerken te planten. Dwars tegen de landelijke trend van leegloop in worden er in hoog tempo door het hele land kerken gestart. Hoe is dat in Nederland mogelijk?

Christian: ‘Ik vertel als voorganger mijn eigen verhaal. Dat je blij van het geloof wordt, dat je mensen gaat vergeven, dat je dingen aankan, met kracht van boven. Op een bepaald moment heb ik het doel van mijn leven gevonden. En dat heb ik nog steeds. Mijn droom is om 100 kerken in tien jaar te stichten. En ik geloof dat dat mogelijk is!’
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 25 januari 2023
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Profeten
06 jan

Profeten meer