MENU
Voor de zesde keer een BELLE-dag voor tienermeiden

Voor de zesde keer een BELLE-dag voor tienermeiden

25 jan

Op zaterdag 25 maart organiseert Huis van Belle de BELLE-dag. Dit event biedt tienermeiden tussen de 12 en 18 jaar een onvergetelijke dag met een keur aan activiteiten, gezelligheid, inhoud, ontspanning, verdieping, goede gesprekken en een knallende muzikale afsluiter.

De BELLE-dag wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door Stichting Huis van Belle.

Directeur Joyce den Engelse: “We zien er geweldig naar uit om de meiden weer in real life te kunnen ontmoeten! De voorbereidingen voor de BELLE-dag zijn in volle gang. Het wordt een te gekke combinatie van fun, faith & more. Of meiden nu houden van shoppen, uit hun dak gaan met een te gekke band, chillen met vriendinnen, de diepte in met een inspirerende spreker, crea bezig zijn of juist spectaculair in de actie: de BELLE-dag biedt voor ieder wat wils.’

Tijdens de dag kunnen de meiden ook kennis maken met verschillende ‘special guests’. Artiesten als Marc Floor, Chesron, DJ Roberto Rosso en Salvation Dance Centre zijn er deze editie allemaal bij!

Ook is er dit jaar weer een speciaal programma voor ouders en jongerenwerkers dat hen gratis wordt aangeboden. Huis van Belle slaat hiervoor de handen ineen met organisaties Alpha Nederland en Youth for Christ.

Nieuw dit jaar is het avondprogramma dat aan de dag is toegevoegd. De meiden sluiten hun dag extra feestelijk afsluiten met een geweldig concert. Thema van de avond: TOGETHER. Bolder. Braver. Stronger. Het concert is ook toegankelijk voor jongens en 18+’ers.

Tickets voor de BELLE-dag zijn verkrijgbaar via events.huisvanbelle.nl.
BELLE members ontvangen extra voordeel op hun ticket.

BELLE is dé community voor tienermeiden die op zoek zijn naar zingeving. Door middel van BELLE Magazine, BELLE Online, BELLE Events en BELLE Producten zet Huis van Belle zich met een geweldig team van vrijwilligers in om tienermeiden te versterken in hun identiteit.
Tienermeiden zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk. BELLE wil een veilige plek bieden waar tienermeiden eerlijke verhalen horen over het leven en worden aangemoedigd hun identiteit in God te vinden.

Datum: 25 januari 2023
Auteur: Huis van Belle
Foto: Huis van Belle
Website: http://www.huisvanbelle.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: