MENU
Tour Wim Bevelander en band

Tour Wim Bevelander en band

17 feb

Als je op de site van Wim Bevelander in zijn agenda kijkt, dan zie je dat hij het erg druk heeft met spreekbeurten door heel het land. Meestal zingt hij dan een aantal van zijn Nederlandstalige songs, begeleid door een akoestische gitaar.

Als niets meer rijmt...

Wim Bevelander en band
3 april 2009
Aanvang: 20.00 uur.
Maranathakerk,Venstraat 30, Eindhoven,
Kaarten € 5,-
Reserveer nu*: www.maranathakerk.org
Tel: 06 164 930 67

4 april 2009
Aanvang: 20.00 uur.
De Hoop , Provincialeweg 70, Dordrecht
Kaarten € 7,50
Reserveer nu**: www.dehoopshop.nl
Tel: (078) 6111 177

Als je op de site van Wim Bevelander (www.wimbevelander.nl) in zijn agenda kijkt, dan zie je dat hijhet erg druk heeft met spreekbeurten door heel het land. Meestal zingt hij dan een aantal van zijn Nederlandstalige songs, begeleid door een akoestische gitaar.
Enkele maanden geleden verscheen een opmerkelijk gevarieerde cd met negen liedjes voor volwassenen, gearrangeerd door Christan Grotenbreg. De titel ’Als niets meer rijmt’verwijst naar thema’s waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Soms past de puzzel van je leven niet meer en krijg je het even niet op een rijtje. De liedjes van Wim geven hoop, moed en troost, maar helpen soms ook om je situatie te relativeren en het vanuit een ander perspectief te bekijken. Wim laat zich daarbij inspireren door zijn geloof in Jezus Christus en door wat Hij heeft gezegd in de Bijbel. Niet door enkel wat kant en klare antwoorden te geven maar door een frisse, eigentijdse kijk op de werkelijkheid te geven met zijn teksten, die vaak net even anders zijn dan veel gospelsongs.
In het kader van zijn nieuwe cd geeft Wim Bevelander twee unieke concerten, samen metzijn band, bestaande uit Henk Doest (toetsen), Wilco van Esschoten (bas) en Peter Doest(drums). Reserveer nu kaartjes via bovengenoemde websites of telefoonnummers. Een kaartgeeft recht op € 5,- korting op de cd ’Als niets meer rijmt’.

Andere verkrijgbare cd’s van Wim Bevelander:

* Integer (live, cabaret)
* Postzegel (verzamel dubbel-cd)
* Wat er ook is (verzamel kinder-cd)
* Ik zie je zitten (kinder-cd)

**Kaarten zijn ook te koop bij De Hoop Music & Books,
Spuiweg 75 Dordrecht

*Kaarten zijn ook te koop bij de volgende boekhandels:
Maranatha book-inn
De Fakkel Schootsestraat 69 Eindhoven
Christelijke familiewinkel Giag Woenselsemarkt 40a Eindhoven

Datum: 17 februari 2009
Website: http://www.wimbevelander.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: