Vrouwenconferentie met Nancy Beach

Willow Creek Nederland houdt op zaterdag 30 januari een bijzondere vrouwenconferentie met Nancy Beach, voorganger in de bekende Willow Creek Community Church nabij Chicago.

Samen met Bill Hybels stond ze aan de wieg van deze bloeiende gemeenschap. Twintig jaar lang heeft ze de gemeente gediend als eindverantwoordelijke voor het programmeren van de diensten, waar ze nog steeds regelmatig spreekt als ‘teaching-pastor’.

Nancy Beach zal in Lelystad spreken tijdens een vrouwenconferentie van Willow Creek Nederland onder de titel “Geroepen om te Leiden” (Gifted to Lead). De conferentie is speciaal bedoeld voor vrouwen met gaven en kwaliteiten op het terrein van leiderschap. Er is aandacht voor zowel de beginnende als de gevorderde leider. Willow Creek kiest voor een interactieve benadering met concrete tools om de gave van leiderschap verder te ontwikkelen.

Vrouwen met de gave van leiderschap , spreken en voelen zich soms erg alleen of niet begrepen in de plaatselijk kerk of gemeente. Deze unieke vrouwenconferentie bemoedigd en helpt vrouwen om te leven zoals God hen heeft geroepen in de context van de kerk.

07-01-2010
Onderwijs
https://www.willowcreek.nl/vrouwen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies