Gospelconcert Just Us uit Wenen

LELYSTAD – Zaterdag 6 februari geeft de Oostenrijkse gospelgroep Just Us een concert in baptistengemeente De Hoeksteen in Lelystad. (Foto: Natascha Mpunga en Leo Byrne)

De groep bestaat uit Leo Byrne, die enkele jaren geleden ook al in de gemeente een succesvol optreden verzorgde, en Natascha Mpunga. Beide wonen in Wenen, waar de baptistengemeente Lelystad al jaren goede contacten heeft met de baptistengemeente Wien Eßling. Het concert is het eerste evenement dat de baptisten houden om hun 25-jarig bestaan te vieren. De optredens worden afgewisseld met praiseliederen, waar de muziekgroep van de baptistengemeente eveneens aan bij zal dragen.

Just Us werd in 2003 opgericht door de Canadees Beryl Pharao, die destijds, net als de Ier Leo Byrne, in Oostenrijk werkte bij de organisatie Jeugd met een Opdracht. Na het uitbrengen van hun eerste cd ‘Four days’ gaven ze diverse concerten in Oostenrijk en Duitsland. In de huidige samenstelling trad de groep bij verschillende evenementen op, onder meer in de Stephansdom, de beroemde kathedraal in Wenen. Just Us zingt folkachtige gospelliederen, voornamelijk in het Engels.

Het gospelconcert wordt gehouden in De Hoeksteen, Schouw 24-96 in Lelystad (achter de Ankerplaats) en begint om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

De groep Just Us zal tevens een bijdrage leveren in de dienst van zondag 7 februari, eveneens in De Hoeksteen. Deze dienst begint om 10.00 uur en ook hierbij is iedereen van harte welkom.

26-01-2010
Muziek
https://www.baptistenlelystad.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies