MENU
Presentatie nieuw boek Bram Krol

Presentatie nieuw boek Bram Krol

23 maa

Jesus Multinational is het nieuwste boek van ds. Bram Krol waarin hij de groei van de vroege kerk beschrijft. Volgens Krol was de oude kerk groter en had een beter doordachte visie dan vermoed. Maandag 29 maart wordt het boek gepresenteerd in De Wittenberg (Krakelingweg 10) te Zeist.

Jesus Multinational brengt verrassende ontdekkingen vanuit intensieve studie van de Bijbel en de vroege kerkgeschiedenis. De snelgroeiende Jezus-beweging blijkt in de eerste eeuw ongekende kracht en diepe wijsheid te hebben gehad. Haar strategie en visie kunnen bij ons een kentering teweegbrengen in geestelijk werk in het algemeen en de verbreiding van het geloof in het bijzonder. De Jesus Multinational heeft nog ongekende mogelijkheden! Bram Krol is predikant, auteur en theologisch docent in binnen- en buitenland. Hij heeft veel gepubliceerd over gemeentegroei en zijn zendingservaringen.

Tijdens de bijeenkomst zal Bram Krol zelf een presentatie geven over ‘de praktijk van gisteren’, vervolgens gaat Iwan Dekker (De Wittenberg) in op de ‘de praktijk van nu’. Op beide lezingen kan gereageerd worden. Verder wordt er gesproken over de tien stellingen die nu al op www.jesusmultinational.nl staan. Tenslotte vertelt Agapè over ‘de Praktijk van morgen’. De boekpresentatie is met name interessant voor gemeentebouwers en theologisch geïnteresseerden. Vanaf 13.30 is de zaal open. Het programma loopt van 14.00 tot 15.30 uur, met aansluitend een korte borrel. Om aan te melden, stuur een e-mail naar l.debeer@arkmedia.nl.

Datum: 23 maart 2010
Website: http://www.bramkrol.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: