MENU
Cappuccino concerten

Cappuccino concerten

31 jul

Dit najaar brengen drie dames uit de Nederlandse gospelmuziek mini-optredens in de christelijke boekhandels, onder de naam Cappuccino Concerten. De première vindt plaats op donderdag 2 september in Het Baken in Spakenburg.

Foto © christelijknieuws.nl

Elly, Lee Ann en Elise: samen speciaal voor het winkelpubliek
Elly Zuiderveld, Lee Ann Vermeulen en Elise Mannah zullen een speciaal programma brengen op maat gemaakt voor de christelijke muziek- en boekhandel. Mooie luisterliedjes, nieuw zowel als bekend, zullen tijdens 'het koffie-uur' ten gehore gebracht worden. Samen zijn deze dames verantwoordelijk voor tientallen cd- en dvd-producties kinderboeken en -liedjes.

Het Cappuccino Concert kan geboekt worden op een donderdag vanaf 2 september tot 2 december, 's ochtends van 10.30 tot 11.45 of 's avonds van 19.30 tot 20.45. Op volgorde van aanvraag worden de concerten ingepland. Zorg dat u erbij bent! Voor meer informatie, een productenlijst en de voorwaarden kunt u mailen naar: mannahmanagement@gmail.com.

Een digitaal persbericht met foto's voor nieuwsbrief en kranten, een flyer om vooraf uit te delen, én een mooie A1 poster voor de winkeletalage zullen toegezonden worden bij het boeken van een concert. Mis deze unieke kans niet om uw winkel te promoten met een Cappuccino Concert dit najaar!

Een Cappuccino Concert is een bijzondere manier om de winkel als christelijke life-style en cadeauwinkel in de belangstelling te brengen. Een optreden met deze dames en hun akoestische repertoire zorgt voor een gezellige, warme sfeer tijdens de herfstdagen.

Een programma van ruim een uur met een pauze geeft iedereen de gelegenheid om boeken, cd's/dvd's en cadeauartikelen te ontdekken onder het genot van een kopje koffie. 'Live' reclame die uw producten en diensten bekend maakt, en de consument op een prettige manier in de winkel bedient. Een signeer sessie na het concert behoort tot de mogelijkheden.

Datum: 31 juli 2010
Website: http://www.ecovata.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: