Dit Koningskind vernieuwt tijdschrift en website

Het tijdschrift Kleur van Dit Koningskind, een vereniging voor en van mensen met een bijzondere beperking, is vernieuwd. En vandaag gaat ook de nieuwe website www.ditkoningskind.nl van vereniging online.

© foto christelijknieuws.nl

De vernieuwingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de vormgevers van Douglas Design.

Op de nieuwe website staat niet alleen het laatste nieuws en een agenda, u vindt er ook achtergronden, links naar handige websites, en complete dossiers over onderwerpen waarin we ons verdiept hebben. Een aantal actieve afdelingen heeft een eigen gedeelte op de website.


Alles wat u wilt weten over vereniging dit Koningskind, de stichting Vakanties of Kijk Zie Ontdek (en de Ontdekzondag), vindt u vanaf 26 november op www.ditkoningskind.nl.

De nieuwe pagina’s van de stichting Vakanties en Kijk Zie Ontdek blijven bereikbaar op hun vertrouwde adres: www.vakantiesditkoningskind.nl en www.kijkzieontdek.nl.

Dit Koningskind is een gereformeerde vereniging voor en van mensen met een bijzondere beperking en hun verwanten. Aan mensen met een lichamelijke, sociale, verstandelijke en/of zintuiglijke beperking biedt dit Koningskind ondersteuning vanuit de gedachte dat God ieder mens uniek en naar Zijn beeld geschapen heeft.

Wij hebben ons toegelegd op het bieden van persoonlijke hulp bij het vinden van manieren om met beperkingen om te gaan. dit Koningskind is een gereformeerde organisatie. Vanuit deze identiteit willen wij onze leden vooral van dienst zijn in situaties waarin geloof en handicap elkaar tegenkomen.

dit Koningskind is er voor mensen met allerlei soorten beperkingen. Dus zowel voor iemand met een spierziekte als voor iemand met autisme, maar ook voor bijvoorbeeld doven, slechtzienden en voor moeilijk lerende kinderen. dit Koningskind richt zich niet alleen op mensen met een beperking, ook aan ouders en verwanten bieden we ondersteuning.

Eigenlijk is het onmogelijk om weer te geven welke soorten beperkingen de mensen hebben voor wie we ons inzetten. Veel ziekten en syndromen komen slechts sporadisch voor. Bovendien hebben veel leden een combinatie van verschillende beperkingen. Zij zijn meervoudig gehandicapt. Om toch enige structuur aan te brengen in de soorten beperkingen, onderscheiden we lichamelijke, sociale, verstandelijke en zintuiglijke beperkingen.

Dit Koningskind is er voor mensen met een beperking. Als u een bijzondere beperking heeft, kunt u bij de vereniging aankloppen voor hulp. Ook wil dit Koningskind u helpen in de omgang met mensen met een beperking. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

23-11-2010
Samenleving
https://www.ditkoningskind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies