MENU
World Servants en Tear gaan een Nacht zonder Dak

World Servants en Tear gaan een Nacht zonder Dak

04 nov

Op 4 november slapen medewerkers, vrijwilligers en achterban van Tear en World Servants een nacht in een zelfgemaakt 'krot' van karton, plastic of hout. Met deze speciale actie van ĎNacht zonder Dakí hopen de organisaties zo'n Ä17.000,- in te zamelen voor een project in Nova Pousada, BraziliŽ. Tijdens de avond verzorgen Timzingt en Roald Schaap een programma. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom bij de Dorpskerk in Voorthuizen.

© christelijknieuws.nl

Met de opbrengst van deze actie wordt een gemeenschapscentrum afgebouwd in Nova Pousada, BraziliŽ. Dit is een gezamenlijk project van Tear en World Servants. Afgelopen zomer is gestart met de bouw van het centrum en er is nog Ä17.000,- nodig om het project af te ronden. Daarbij wordt samengewerkt met de locale organisatie BEM.
Veel mensen zijn naar Nova Pousada gekomen met het doel een beter bestaan op te bouwen. Helaas is dit niet gelukt. Men leeft er in armoedige omstandigheden en woont in lemen hutjes. Het gemeenschapscentrum biedt mensen een plek om elkaar te ontmoeten en te steunen.

Om 21.00 uur begint het programma met optredens van Timzingt en Roald Schaap. Timzingt is cabaretier, dichter, muzikant en tekstschrijver. Roald Schaap is een christelijke zanger/gitarist, die regelmatig op conferenties en bijeenkomsten optreedt. De entree is Ä10,- en komt ten goede aan het project in BraziliŽ.

Datum: 4 november 2011
Website: http://www.nachtzonderdak.nl/worldservantstear

Dit artikel delen:

Meer nieuws: