MENU
Reni en Elisa werken aan cd De vijfde symfonie

Reni en Elisa werken aan cd De vijfde symfonie

21 jan


Het bekende gospelduo Reni en Elisa begint het nieuwe jaar met de introductie van hun nieuwe album “De vijfde symfonie”. Een nieuwe cd, vol bemoediging, hoop, troost en verlangen. Reni en Elisa laten ook in hun nieuwe werk veel van zichzelf zien: het leven in al zijn facetten komt aan bod in het repertoire.

Zoals Beethoven in zijn “vijfde symfonie” worstelde met het noodlot, in de vaste overtuiging dat dit ooit overwonnen zal kunnen worden, delen Reni en Elisa hun hart: er is hoop, want onze God houdt zijn woord. Hij heeft in Jezus het kwaad overwonnen en wacht met open armen op Zijn kinderen.

Reni en Elisa brachten samen en in combinatie met anderen talloze CD’s uit. Een kenmerkend thema in hun werk is relatie: die tussen God en mensen, tussen twee geliefden, tussen ouders en kind. Reni en Elisa tekenen zelf voor een groot aantal van de teksten en arrangementen. De Nederlandstalige nummers zijn herkenbaar en vaak kleine momentopnamen uit het leven. Reni en Elisa weten als geen ander de juiste toon te treffen, waarbij ze niet aarzelen veel van zichzelf te laten zien.

“We merken, dat onze muziek een bemoediging is voor veel mensen die naar onze concerten komen. Het is geweldig om te horen, dat mensen zich herkennen in de nummers die we de afgelopen jaren geschreven hebben”, aldus Reni Krijgsman.

De meeste liederen zijn door Reni en Elisa zelf geschreven. Maar ook staat er een lied op de cd geschreven door Matthijn Buwalda en Henk Pool en heeft Elisa een lied geschreven op een tekst van Marcel Zimmer, een samenwerking welke op een eerdere uitgebrachte cd het lied “Als het leven soms pijn doet” heeft voortgebracht. De cd is medio Februari verkrijgbaar in de Christelijke boekwinkels en op de website van Reni en Elisa.

Datum: 21 januari 2012
Website: http://www.renienelisa.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: