MENU
Arco de Leede nieuwe directeur Interserve

Arco de Leede nieuwe directeur Interserve

22 feb

Interserve heeft Arco de Leede uit Veenendaal per 1 mei aanstaande benoemd tot directeur van het Nederlandse kantoor. Al lange tijd is Arco de Leede nauw betrokken bij het werk van deze zendingsorganisatie. In 1997 werd hij door Interserve uitgezonden naar de Arabische wereld. Samen met zijn gezin heeft hij daar meer dan tien jaar gewoond.

Aanvankelijk was hij Business Manager in een ziekenhuis, daarna werd hij oprichter van een internetcafé, een computerschool en een instituut dat management trainingen aanbood aan lokale ondernemers. Hij werd daarmee een van de eersten binnen Interserve die werkten volgens het concept ‘Business As Mission’ (BAM).

Na zijn terugkeer in 2008 bleef De Leede betrokken bij het werk van Interserve in de Arabische wereld. Hij richtte zich vooral op de promotie van het BAM-concept. Dit deed hij naast een baan als Hoofd Bedrijfsvoering bij Tear Nederland. Interserve is een internationale, interkerkelijke zendingsorganisatie die christenen in hun beroep uitzendt naar Azië en de Arabische wereld. Er zijn ruim vijftig Nederlandse zendingswerkers voor korte of lange termijn uitgezonden.

Datum: 22 februari 2012
Website: http://www.interserve.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: