MENU
CGMV Congres voor vrouwen 2012

CGMV Congres voor vrouwen 2012

22 feb

Het Congres richt zich op de vrouw die midden in het leven staat: een vrouw met een open hart voor haar omgeving, met verantwoordelijkheidsgevoel en met besef van de hoge verwachtingen die er leven. Een vrouw die, zoals zovelen, puzzelt met haar prioriteiten. Neem vrijdag 20 april 2012 eens een dag vrij om die puzzel samen met andere vrouwen te gaan leggen.

Agenda’s afstemmen, huishouden doen, werken, kijkavonden op school, catechesecommissie in de kerk, relaties en o ja, vakantie komt er weer aan, en… en… We willen zoveel doen en het liefst allemaal goed. Op het congres pakken we het grondig aan: eerst terug naar de basis, naar God. Van Hem uit nemen we ons leven en onze keuzes onder de loep en gaan ermee aan de slag.

Je krijgt je meer zicht op hoe je prioriteiten tot stand komen en wie daar invloed op heeft. Dit helpt om daar andere keuzes in te maken. Want waarschijnlijk horen niet alle dingen op je lijstje bij jou en passen ze ook nog eens beter bij een ander! En de dingen die wel bij jou horen, kun je misschien wel efficiënter inrichten.

Inspirerende spreeksters en workshopleiders bezorgen jou een leuke en leerzame dag. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om te genieten!

Locatie: Gereformeerde kerk de Open Poort
Adres: Veldhoeve 1 8052 AB Hattem
Prijs: Leden netwerk: € 49,00
Prijs: Niet leden netwerk: € 64,00
Datum: vrijdag 20 april 2012 van 09:30 tot 16:30

Datum: 22 februari 2012
Foto: CGMV
Website: http://www.cgmv.nl/congres2012

Dit artikel delen:

Meer nieuws: