Nieuwe partner voor 3xM in Aziatisch land

Onlangs heeft de organisatie 3xM in Azië een nieuw land bezocht. Er is gesproken over samenwerking om het evangelie via televisie-uitzendingen te verspreiden. Een uniek project voor dit grote land waarvan ze de naam niet kunnen noemen en 90 procent van de bevolking moslim is. 3xM helpt christenen in Azië, Afrika, Bulgarije en Turkije met het produceren en uitzenden van christelijke tv-programma’s.

3xM laat weten via de website: ”We zijn met open armen ontvangen door onze lokale contacten. Met enthousiasme werden er ontwikkelingen verteld en zijn we gevraagd om te helpen het evangelie via televisie uit te zenden.

Bij eerder contact met leiders van kerken bleek dat er nauwelijks onderling overleg en samenwerking was tussen kerken. Het leek erop dat dit ook niet snel ging gebeuren, waardoor 3xM moeilijk konden peilen of er belangstelling was voor christelijke televisie. Tot verrassing bleek dat er inmiddels een forum van eenheid tussen de verschillende kerken is opgericht.

Momenteel is 3xM bezig om stappen te zetten voor samenwerking. Dit is een belangrijk proces waarin nadere kennismaking een belangrijke plaats inneemt, overeenkomsten worden voorbereid en alle betrokkenen zich goed bewust moeten worden van de details en impact.

We zijn God dankbaar dat Hij in dit moslimland christenen van verschillende kerken bij elkaar heeft gebracht en het verlangen heeft gegeven om bij hen het evangelie via televisie te verspreiden.’

3xM

14-06-2012
Media
https://www.3xm.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies