Wereldwijde sponsorloop Run 4 The World

Levens redden door hard te lopen. Op 29 september 2012 gaan wereldwijd vele mensen dat doen. Ze lopen 5 kilometer hard voor het werk van Operatie Mobilisatie (OM). Op deze sportieve manier zamelen ze geld in voor een project of persoon van hun keuze.

In Nederland zal Run 4 The World in ieder geval in Amersfoort plaatsvinden. Maar iedereen, dus ook bijvoorbeeld kerken, ThuisFrontTeams en jeugdverenigingen, kunnen  een Run 4 The World sponsorloop organiseren in hun eigen woonplaats.

 

Operatie Mobilisatie heeft vele projecten wereldwijd die door middel van deze sponsorloop ondersteund kunnen worden. Zo ook het jongerenwerk in Delft en Emmeloord. Door deze jongerencentra veranderen de levens van jongeren in Nederland. In Moldavië werkt OM met lokale gemeenten aan de bouw van een nieuw kerkgebouw omdat de gemeente groeit. In Centraal Azië is er een project om zwangere vrouwen te trainen op het gebied van hygiëne en gezondheid; een initiatief dat levens redt van zowel moeders als kinderen.

 

Alle 6100 OM-werkers wereldwijd zijn voor hun inkomsten afhankelijk van giften. Deelnemers aan de sponsorloop Run 4 The World kunnen daarmee ook een OM-werker persoonlijk  ondersteunen.

 

Run 4 The World is een sportieve manier om te investeren in Gods Koninkrijk.

Operatie Mobilisatie hoopt dan ook op 29 september vele deelnemers te begroeten in Amersfoort en dat op meerdere plekken in Nederland een Run 4 The World sponsorloop georganiseerd zal worden.

 

De sponsorloop in Amersfoort gaat van start om 16.00 uur aan de Koningin Wilhelminalaan 5.

© Operatie Mobilisatie
27-07-2012
Hulpverlening
https://www.nl.om.org/r4tw.html

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies