MENU
Het Zoeklicht stopt met Toogdag

Het Zoeklicht stopt met Toogdag

04 maa

Dit najaar organiseert Het Zoeklicht drie regionale ontmoetingsdagen. Deze komen dit jaar in plaats van de bekende Zoeklicht Toogdag, die de afgelopen jaren in Apeldoorn werd gehouden. De Zoeklicht Regiodagen worden eind september en begin oktober gehouden.

Bestuursvoorzitter Henk Morren geeft aan ‘dat het goed is dat Het Zoeklicht meer zichtbaar wordt in het land.’ De regiodagen dienen volgens hem twee doelen: “De eerste is het brengen van de Maranathaboodschap. Daarnaast faciliteren we de ontmoeting tussen gelovigen die met vreugde uitzien naar de aanstaande wederkomst van Jezus Christus.”
De Zoeklicht Regiodagen worden gezien als ‘feesten van de verwachting’, waarbij wordt stilgestaan bij de tekenen van de tijd en de vreugdevolle wederkomst van Christus.

Een van de redenen om ook te kijken naar een andere opzet betreft de kosten van de Toogdag. Als stichting verkrijgt Het Zoeklicht een deel van de inkomsten uit giften en legaten. “Maar we zien deze, net als andere christelijke organisaties, teruglopen en moeten dus telkens afwegen hoe we ons geld zorgvuldig besteden en we willen het bereik van het Zoeklicht zo groot mogelijk houden,” zegt directeur Bert Matthijssen.

Datum: 4 maart 2013
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: Christelijknieuws
Website: http://www.zoeklicht.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Vrijheid
17 aug

Vrijheid meer

Woorden
10 aug

Woorden meer

Beker
03 aug

Beker meer

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer