Groei aantal nieuwe leerlingen Passie Wierden

Grote instroom nieuwe leerlingen maakt zelfstandig voortbestaan Passie Wierden mogelijk. Medewerkers van de Passie, school voor evangelisch Bijbelgetrouw voortgezet onderwijs, hebben samen met enthousiaste ouders en leerlingen een intensieve campagne gevoerd om voldoende nieuwe leerlingen te werven.

In 2012 werd duidelijk dat de Passie Wierden niet zelfstandig zou kunnen blijven bestaan als de instroom van leerlingen niet fors zou groeien. Ouders hebben zich daarom aangesloten bij de campagne die de school jaarlijks voert. Centrale boodschap in de campagne: Laat hun Passie groeien!

Het resultaat van alle inspanningen is positief: het aantal nieuwe leerlingen dat zich heeft aangemeld is bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar, en komt voor het eerst in de geschiedenis van de school ruim boven de honderd.

De Passie Wierden heeft tot 2015 om te groeien tot minimaal 489 leerlingen. De explosieve groei van het aantal aanmeldingen voor komend schooljaar is een goede aanzet om te komen tot het wettelijke minimum in 2015.

© Henk-Jan Oudenampsen
17-04-2013
Onderwijs
https://www.passie.net

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies