MENU
Evangelieposters van Stevan gratis verkrijgbaar

Evangelieposters van Stevan gratis verkrijgbaar

13 mei

De Stichting Stationsevangelisatie Stevan heeft een aantal evangeliserende raamposters beschikbaar gesteld die gratis kunnen worden besteld via de website (alleen verzendkosten worden in rekening gebracht). De posters kunnen via de link onderaan dit artikel besteld worden.

Stevan vertegenwoordigt geen bepaalde kerk of geloofsgemeenschap. De mensen in en achter de stichting delen met elkaar dat de kloof in de relatie tussen God en zijn schepping is overbrugd door Jezus Christus, de zoon van God, die zijn leven voor die relatie overhad. En ze delen met elkaar dat ze dat heel graag aan medemensen willen doorvertellen. En ze delen met elkaar dat ze blij zijn met de Bijbel, waarin God zijn wonderlijke verhaal aan de mensen vertelt. Daarom willen ze medemensen graag een handje helpen om de weg te vinden naar God, naar de Bijbel en misschien ook naar een kerk of groep christenen in de eigen woonomgeving.

De activiteiten van Stevan bestaan uit het ontwerpen en het laten plaatsen van affiches op stations, bushaltes en (soms) in treinen, het telefonisch, schriftelijk en per e-mail contact onderhouden met geļnteresseerden, het gratis leveren van bijbelstudiemateriaal en bijbelgedeelten en het verkopen van de affiches die op de stations te zien zijn. Kleinere formaten van de poster die op de stations worden geplaatst zijn te bestellen via de webshop, waar ook eerder geplaatste posters te vinden zijn.

Datum: 13 mei 2013
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.stevan.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: