MENU
Debuutalbum zanger en liedjesmaker Wouter Seinen

Debuutalbum zanger en liedjesmaker Wouter Seinen

17 nov

Zanger en liedjesmaker Wouter Seinen geeft op zaterdagavond 23 november een releaseconcert van zijn debuutalbum “Paraplu” in Bonfire, Dordrecht. Aan het concert werken verschillende (semi)professionele muzikanten mee.

Ondanks dat hij al vele tientallen liedjes had gemaakt, schreef Wouter Seinen voor zijn debuutalbum nieuwe liedjes, rondom het thema “Paraplu”. Die paraplu is een beeld van zelfbescherming en het afweren van de regen die God wil geven. Het hele album is een aanmoediging om je niet af te schermen voor de hemel, maar écht en onbevangen te leven.

Liedjes die Wouter zingt, met zijn warme en krachtige stem, komen vaak diep binnen. “Het zijn echt luisterliedjes, maar ze zijn niet flauw, zowel tekstueel als muzikaal.” Aan het album werkten zestien muzikanten mee, voornamelijk met akoestische en klassieke instrumenten, maar ook een stevige drums, bas en elektrisch gitaar ontbreken niet. Het gros van deze muzikanten staat er ook op 23 november.

Bij het concert is aan elk detail gedacht, en niet alleen om de liedjes zo goed en mooi mogelijk te laten klinken. Ook in het overbrengen haalt Wouter alles uit de kast, zo wordt de sfeervolle locatie en podium mooi uitgelicht en er is de oproep om vooral je paraplu mee te nemen, want “er kan wel eens een plaatselijk buitje vallen”. Wees niet ongerust: “we houden er rekening mee dat het eind november is.”

Kaartjes (€5,- p.p.) zijn te reserveren via reserveer@wouterseinen.nl, maar kunnen ook aan de zaal worden gekocht.
Adres Bonfire: Wijnstraat 117, 3311 BT, Dordrecht (voorheen bekend als Bibelot)

Datum: 17 november 2013
Auteur: Wouter Seinen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.wouterseinen.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

12 september 2019 Zanger Wouter Seinen presenteert nieuwe cd in Dordrecht

Meer nieuws: